آغاز طرح آموزش معلمان و دانش آموزان برای احیای دریاچه ارومیه

محسن سلیمانی روزبهانی در نخستین نشست از دوره های آموزشی برنامه ریزی شده برای آموزش معلمان و دانش آموزان در حوضه دریاچه ارومیه افزود: بر اساس برنامه ریزی انجام شده، در این طرح بیش از 380 معلم و چهار هزار و 700 دانش آموز در سایت های پایلوت استقرار کشاورزی پایدار آموزش داده می شوند.
وی اظهار کرد: هماهنگی با وزارت آموزش و پرورش برای توسعه این برنامه آموزشی در سایر مدارس دو استان آذربایجان شرقی و غربی در دست انجام است. 
سلیمانی گفت: با شروع طرح آموزش معلمان و دانش آموزان، نقش آنها در احیای دریاچه مورد تاکید قرار گرفت. 
وی افزود: در این نشست جمعی از معلمان روستاهای شهرستان ارومیه (اوصالو، ساریجالو، گزنق، نظرآباد، شاهین آباد، خنجر قشلاقی، تبت، ساری بیگلو) که یکی از 6 کانون پایلوت پروژه ' همکاری در احیای دریاچه ارومیه از طریق مشارکت جوامع محلی در استقرار کشاورزی پایدار و حفاظت از تنوع زیستی در معرض خطر' هستند، حضور داشتند.
سلیمانی تصریح کرد: عمده ترین دلایل خشکی دریاچه و برخی راهکارهای احیای آن، نقش مردم در احیای دریاچه ارومیه و استقرار کشاورزی پایدار، تاکید بر نقش کلیدی معلمان به عنوان آموزشگران در انتقال مفاهیم مرتبط با اهمیت نقش مردم در احیای دریاچه به دانش آموزان، معرفی ابزارهای آموزشی تهیه شده برای آموزش دانش آموزان (کتابچه، دفترچه مشاهدات صحرایی، فیلم داستانی و لوح آموزشی) از مباحث مطرح شده در این نشست بود.
پروژه 'همکاری در احیای دریاچه ارومیه از طریق مشارکت جوامع محلی در استقرار کشاورزی پایدار و حفاظت از تنوع زیستی در معرض خطر' پروژه مشترک دولت ایران و دولت ژاپن است که از سال 2014 در قالب طرح حفاظت از تالاب های ایران در 41 روستای پایلوت در حوضه آبخیز دریاچه ارومیه در دست اجرا است.
به گزارش ایرنا از سازمان حفاظت محیط زیست، نخستین نشست دوره های آموزشی برنامه ریزی شده برای آموزش معلمان و دانش آموزان در حوضه دریاچه ارومیه با همکاری تشکل های غیردولتی حیات وحش و آبزیان تبریز و یاشیل یورد زنان آذربایجان غربی برگزار شد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا