تشکیل کارگروه ارتقای رنکینگ دانشگاه خوارزمی

 محمدعلی سبحان اللهی در مراسم افتتاحیه دومین کنفرانس مهندسی زلزله و لرزه شناسی که امروز چهارشنبه (22 مهر) در دانشگاه خوارزمی برگزار شد، گفت: میزبانی چنین کنفرانسی در دانشگاه خوارزمی یکی از افتخارات این دانشگاه است زیرا این کنفرانس ویژگیهای خاصی دارد که آن را از دیگر همایش‌ها متمایز می‌کند.

وی افزود: یکی از ویژگی‌های این کنفرانس همکاری سازمانی تخصصی با دانشگاه است که جامعه امروز بیش از هر چیزی به آن نیاز دارد.

سبحان‌اللهی خاطرنشان کرد: در سیاست‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بحث تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه همیشه مد نظر بوده است به همین جهت باید تمام فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی به این سمت سوق پیدا کند.

سرپرست دانشگاه خوارزمی گفت: به علت اهمیتی که بحث ارتباط صنعت و دانشگاه دارد اگرچه این موضوع ذیل معاونت پژوهشی قرار دارد اما تصمیم داریم در حوزه ریاست نیز گروهی را برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه تشکیل دهیم.

سبحان اللهی به دیگر ویژگی کنفرانس لرزه شناسی و مهندسی زلزله اشاره کرد و افزود: ویژگی دیگر این کنفرانس به بار علمی و همکاری دو دانشکده فنی و مهندسی و زمین شناسی دانشگاه خوارزمی مربوط می‌شود که این موضوع نیز در دانشگاه دنبال می‌شود سعی داریم برخی بین رشته‌ها را با همکاری دانشکده‌های دانشگاه خوارزمی تقویت کنیم.

وی افزود: طی دو سال گذشته 15 میان رشته‌ در دانشگاه خوارزمی راه‌اندازی شده است و علاوه بر آن برنامه‌هایی برای تجدیدنظر در برخی رشته‌ها و تمرکز بر رشته‌های مورد نیاز بازار کار در دستور کار قرار دارد.

این مسئول یادآورشد: این کنفرانس با استقبال خوبی از سوی محققان مواجه شده است و مقالات قابل توجهی به دبیرخانه ارسال شده است که می‌تواند منجر به انتقال تجربه و علم به دیگران شود و در تولید علم و رفع نیازهای جامعه موثر باشد.

سبحان‌اللهی به برنامه دانشگاه برای انجام پایان نامه‌های مشترک در دانشگاه خوارزمی اشاره کرد وگفت: لزومی ندارد که دانشجویان ارشد و دکتری دانشگاه به تنهایی بر روی یک موضوع کار کنند توصیه من این است که بحث پایان نامه‌های مشترک در دانشکده‌های دانشگاه دنبال شود.

وی با تاکید بر راه‌اندازی کارگروه ارتقای رنکینگ دانشگاه خوارزمی افزود: در این کارگروه راه کارهایی برای ارتقای رتبه دانشگاه خوارزمی ارائه می‌شود که یکی از راه های آن ایجاد مباحث علمی بین اساتید، دانشجویان و دانشکده‌های دانشگاه خوارزمی است.

به گزارش ایسنا ، سرپرست دانشگاه خوارزمی در پایان گفت: دانشگاه خود را از جامعه جدا نمی‌داند و سیاست تعامل با دستگاههای اجرایی را در پیش گرفته است تا در صورت امکان بتواند به حل برخی از مشکلات جامعه بپردازد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا