توسعه همکاری‌های علمی موسسه صنایع دفاعی با پایگاه استنادی علوم جهان اسلام

 این تفاهم‌نامه بمنظور تبادل اطلاعات و دانش و انجام همکاری‌های مشترک علمی، پژوهشی، فناوری، آموزشی و فرهنگی و مسائل مرتبط با نگاشت علم و همچنین کمک به ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات صنعتی منعقد شده است.

بر اساس این تفاهم‌نامه، موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی از این پس می‌تواند از امکانات گسترده مرکز منطقه‌ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) نظیر «ارائه خدمات تامین مدارک علمی توسط مرکز منطقه‌ای»، «جامع‌ترین کتابخانه دیجیتالی کشور جهت استفاده محققان، استادان و دانشجویان»، «دسترسی جامع به تمامی مجلات کشور از جمله مجلات متعلق به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و حوزه‌های علمیه ( شماره‌های جاری – شماره‌های گذشته)»، «دسترسی به مقالات کنفرانس‌های داخلی»، «پایگاه‌های ارزشمند مقالات فارسی، عربی و انگلیسی»، «پایگاه اطلاعات تمام متن مقالات روزنامه‌های کشور»، «دسترسی به آخرین نتایج تحقیقات در سطح بین‌المللی»، «پایگاه طرح‌های پژوهشی کاربردی» و «بانک آزمون استانداردهای علوم‌تربیتی و روانشناسی» بهره‌مند شود.

علاوه بر این موارد، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) تحلیل روند توسعه علوم در سطوح ملی، کشورهای اسلامی، منطقه و بین‌المللی را برای موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی انجام خواهد داد.

بر اساس سیاست‌های معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مرکز منطقه‌ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) که از نظر اهداف در پی انتشار اطلاعات علمی میان دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی داخل و کشورهای منطقه نیز هستند، در چاپ و انتشار مجلات معتبر نیز همکاری می‌کنند. از این رو، همکاری در چاپ و انتشار کتاب‌های علمی و فنی موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی و توزیع این آثار در راستای ترویج علم در سطح کشور توسط این دو سازمان انجام خواهد گرفت.

بر اساس این گزارش، به منظور پیشبرد اجرای تعهدات طرفین و عملیاتی شدن مفاد تفاهم‌نامه، کمیته‌ای با عنوان «کمیته مشترک هماهنگی‌» متشکل از نمایندگان طرفین تشکیل شده است.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا