این تفاهمنامه بمنظور تبادل اطلاعات و دانش و انجام همکاریهای مشترک علمی، پژوهشی، فناوری، آموزشی و فرهنگی و مسائل مرتبط با نگاشت علم و همچنین کمک به ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات صنعتی منعقد شده است.
بر اساس این تفاهمنامه، موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی از این پس میتواند از امکانات گسترده مرکز منطقهای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) نظیر «ارائه خدمات تامین مدارک علمی توسط مرکز منطقهای»، «جامعترین کتابخانه دیجیتالی کشور جهت استفاده محققان، استادان و دانشجویان»، «دسترسی جامع به تمامی مجلات کشور از جمله مجلات متعلق به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و حوزههای علمیه ( شمارههای جاری – شمارههای گذشته)»، «دسترسی به مقالات کنفرانسهای داخلی»، «پایگاههای ارزشمند مقالات فارسی، عربی و انگلیسی»، «پایگاه اطلاعات تمام متن مقالات روزنامههای کشور»، «دسترسی به آخرین نتایج تحقیقات در سطح بینالمللی»، «پایگاه طرحهای پژوهشی کاربردی» و «بانک آزمون استانداردهای علومتربیتی و روانشناسی» بهرهمند شود.
علاوه بر این موارد، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) تحلیل روند توسعه علوم در سطوح ملی، کشورهای اسلامی، منطقه و بینالمللی را برای موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی انجام خواهد داد.
بر اساس سیاستهای معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مرکز منطقهای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) که از نظر اهداف در پی انتشار اطلاعات علمی میان دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی داخل و کشورهای منطقه نیز هستند، در چاپ و انتشار مجلات معتبر نیز همکاری میکنند. از این رو، همکاری در چاپ و انتشار کتابهای علمی و فنی موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی و توزیع این آثار در راستای ترویج علم در سطح کشور توسط این دو سازمان انجام خواهد گرفت.
بر اساس این گزارش، به منظور پیشبرد اجرای تعهدات طرفین و عملیاتی شدن مفاد تفاهمنامه، کمیتهای با عنوان «کمیته مشترک هماهنگی» متشکل از نمایندگان طرفین تشکیل شده است.
No tags for this post.