دکتر فتح الله مضطرزاده رییس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران گفت: احداث حدود پنج هزار متر مربع ساختمان برای این مرکز آغاز شده و حدود 50 درصد هم پیشرفت داشته است. وی افزود: سایر فضاهای مقدماتی و آزمایشگاه های مهندسی پزشکی هم آماده شده و با تأمین بودجه لازم، کار به مراحل نهایی نزدیک می شود.
پروفسور مجید سمیعی نیز روز امضای قرارداد را یک روز تاریخی عنوان کرد و گفت: پایه گذاری این مرکز که می تواند از اساسی ترین مراکز علمی و تحقیقاتی کشور باشد، سالیان سال می تواند نیازهای پزشکی علمی و مطالعاتی کشور را برطرف کند.
پروفسور سمیعی با تأکید بر این نکته که امروز، حرف ها زده شده و وقت عمل است، افزود: همه ما خدمتگزار مردم ایران هستیم و برای من لذت بخش است که می بینم در کشور ما افرادی چنین شیفته خدمت وجود دارند که قبول مسئولیت کرده و بار توسعه علمی کشور را به دوش می کشند.
رییس مرکز بین المللی تحقیقات علمی و فناوری پزشکی ادامه داد: بر اساس این قرارداد، ما سه وظیفه به عهده داریم که شامل انتخاب هیات مدیره 11 نفره، کمیته علمی 7 نفره و انتخاب 8 الی 10 گروه علمی تحقیقاتی است که هریک از این گروه ها شامل حداقل 100 محقق خواهد بود.
پروفسور سمیعی تأکید کرد : در این مرکز بین المللی که در تاریخ هزار ساله ایران نظیر آن وجود ندارد، حدود صدها محقق شب و روز کار خواهند کرد و همه عاشقان ایران درک می کنند افرادی که به احداث این مرکز همت گماشته اند، جز علاقه به ایران و ایرانی انگیزه ای دیگری نداشته اند.
در مراسم امضای این قرارداد، پروفسورفالبوش یکی از بزرگ ترین جراحان مغز و اعصاب جهان و پروفسور پروفسور نسرین معظمی نیز حضور داشتند.