سیناپرس: مهندس علی یزدانی معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر صنعت، معدن و تجارت طی سخنانی در مجمع عمومی صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک با ابراز خرسندی از فعال سازی سرمایه گذاری ریسک پذیر در صحا و با بیان اینکه تحول نیازمند تغییر نگاه ها در تمامی بخش هاست، گفت: چنانچه به دنبال تحول هستیم باید متناسب با ضرورت ها و وضعیت حاکم بر اقتصاد نگاه ها را از حالت بخشنامه ای تغییر دهیم.
وی با تاکید براینکه اصولا توسعه پایدار در هیچ کشوری بدون پذیرش ریسک رخ نمی دهد،افزود: این درحالی است که صندوق های توسعه ای و تاثیرگذار از جمله صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک در توسعه صنایع پیشرفته می بایست به طور جدی تقویت شوند تا بتوانند پوشش های لازم را برای اقدامات و توسعه صنایع دانش بنیان از جمله صنایع الکترونیک به عنوان بخش اصلی صنایع «های تک» به عمل آورند و انتظار ما از سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور حمایت ویژه از این موضوع است.
مهندس یزدانی با اشاره به آمار بالای فارغ التحصیلان بیکار در کشور گفت: در حالی که نیروی انسانی برای هر کشوری یک فرصت است و نه تهدید اما متاسفانه در مراجعات و ملاقات های هفتگی درخواست های بسیاری از فارغ التحصیلان خوب دانشگاهی به ما برای کار می شود که باید بتوان در دوران پسا تحریم با تغییر نگاه ها در همکاری های بین المللی مشکل فارغ التحصیلان بیکار را برطرف کرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: تنها راه برای حل این مشکل توسعه کسب و کارها و صنایع خصوصی است که توسط خود فارغ التحصیلان یا با بکارگیری این منابع انسانی اداره شوند تا بتوان به توسعه اقتصاد دانش بنیان دست یافت و با ارزش افزوده بالا برای کشور ایجاد ثروت کرد.
وی با بیان اینکه با توسعه ساختارهای دولتی موافق نیستم، خاطرنشان کرد: در عین حال معتقدم که توسعه صادرات با ساختار دولتی صورت نمی پذیرد و با کنترل قیمت ها هم نمی توان از رکود خارج شد و سرمایه گذاری مشترک با خارجی ها داشت.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره شاخص های سند راهبردی صنعت، معدن و تجارت گفت: اگر به دنبال ارتقاء شاخص ها هستیم باید رقابت پذیری صنعتی رخ دهد. همچنین اعتمادمان به مردم را افزایش و از روشهای تجربه شده دنیا هم بهره ببریم.
No tags for this post.