اهدای کاج طلایی آرمان محیط زیست به رییس دانشکده عمران دانشگاه خواجه نصیر
دکتر سید احمد میرباقری روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا ضمن تایید این مطلب به برخی تلاش های خود در حوزه مهندسی و محیط زیست اشاره کرد و گفت: محیط زیست یکی از مولفه های اصلی توسعه پایدار به شمار می آید که تلفیق آن با مهندسی می تواند راهگشای بسیاری از مشکلات و موانع موجود بر سر راه توسعه باشد.
وی که در سال های 2014 و 2015 میلادی تعداد 26 مقاله ISI در زمینه محیط زیست تدوین و منتشر کرده است، اظهار داشت: بخشی از این مقالات به موضوع تصفیه فاضلاب های نفتی و با آلودگی های بالا و تبدیل آنها به پساب های قابل بازیافت است و بخشی دیگر نیز به مدل سازی های ریاضی اختصاص دارد که با استفاده از مدل های ریاضی، آلاینده های محیط زیست را قابل پیش بینی می کند که این دو موضوع از مباحث مورد توجه مجامع علمی جهان است.
میرباقری تدوین این مقالات علمی و میزان بالای ارجاع به آنها در سطح بین المللی را یکی از دلایل انتخابش به عنوان دانشمند برگزیده تندیس کاج طلایی برشمرد.
مراسم اهدای تندیس کاج طلایی 2015 و تجلیل از هشت دانشمند برگزیده محیط زیست، همزمان با برگزاری اولین کنفرانس ملی طراحی نوین مهندسی با رویکرد توسعه پایدار و حفظ محیط زیست ( 16 مهرماه به میزبانی سمنان) صورت گرفت.
در این مراسم، دکتر اصغر محمدی فاضل، دکتر قاسمعلی عمرانی، دکتر سیداحمد میرباقری، دکتر پروین فرشچی، دکتر مجید عباسپور، دکتر بهزاد قره یاضی، دکتر فرهاد دبیری و بنیاد پروفسور حسابی به عنوان برندگان اولین دوره تندیس جهانی کاج طلایی آرمان جهانی محیط زیست در سال 2015 برگزیده و معرفی شدند.