برگزاری همایش فناوری، توسعه پایدار و مشارکت اجتماعی به میزبانی دانشگاه شریف
به گزارش دانشگاه صنعتی شریف، دبیر همایش ملی فناوری، توسعه پایدار و مشارکت اجتماعی در خصوص ضرورت برگزاری این رویداد گفت: رشد و توسعه پایدار یک کشور در همه عرصه های داخلی و بین المللی در گرو رعایت حقوق شهروندی است.
دکتر محمد صالح لباف زاده افزود: در مدیریت شهری نوین و در جهانی که به طور فزاینده به سمت شهری شدن گام بر می دارد، مشارکت شهروندی جایگاه والایی دارد و از سوی دیگر رشد فناوری های جدید می تواند مسیر دستیابی به توسعه پایدار را هموارتر کند. بنابراین مشارکت و دخیل کردن شهروندان در روند تهیه و اجرای طرح های برنامه ریزی ضامن موفقیت مدیریت شهری است.
وی افزود: در همین راستا، انتقال تجربیات مدیران موفق حوزه شهری از ایران و برخی از شهرهای مهم جهان، استادان و متخصصان این حوزه به شهرداران و دانش پژوهان این حوزه ها در توسعه پایدار شهری می تواند بسیار موثر باشد و علاوه بر این جمع آوری ایده ها و طرح های شهروندان در مدیریت و فناوری های شهری خود نوعی مشارکت علمی شهروندان در این عرصه است.
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف درخصوص اهداف برگزاری همایش فناوری، توسعه پایدار و مشارکت اجتماعی نیز گفت: بررسی راهکارهای جلب مشارکت شهروندی در مدیریت شهر و توسعه پایدار، انتقال تجربیات از سوی چند شهردار کلان شهر دنیا در حوزه فناوری و مشارکت شهروندی، انتقال تجربیات از سوی چند شهردار موفق ایران در حوزه فناوری و مشارکت شهروندی، حکمروایی شایسته و مشارکت مردمی در توسعه شهری پایدار، بررسی نقش فناوری در مدیریت شهری و ایجاد بستری شایسته برای تبادل اندیشه ها از جمله اهدافیست که در این رویداد دنبال خواهد شد.
لباف زاده یادآور شد: همایش ملی فناوری، توسعه پایدار و مشارکت اجتماعی در محورهای اصلی مدیریت شهری و توسعه پایدار، مدیریت شهری و مشارکت شهروندی، فناوری و مدیریت شهری تدارک یافته و موضوع 'کرج، مشارکت شهروندی و توسعه پایدار' نیز به عنوان بخش جانبی همایش درنظر گرفته شده که با جایزه ویژه همراه خواهد بود.
به گفته وی، متقاضیان تا پایان دی ماه امسال فرصت دارند جهت ارسال مقالات و ثبت نام در همایش از طریق مراجعه به پایگاه اینترنتی FTPM.ir اقدام کنند.
سلام کتابهایی در زمینه شهر و توسعه آن معرفی میکنم که خودم بسیار از آنها استفاده نموده ام امید است مورد استفاده شما قرار بگیرد.
بررسی و توصیف فرم های مختلف مشارکت های عمومی-خصوصی
مدیریت منافع و تعاملات در مشارکت های عمومی-خصوصی بین بخش ها
سرمایه گذاری های مشترک پروژه محور – سیستم های تدارکات – امتیاز های انحصاری
سیاست شهری و منطقه ای آمریکا …
منبع : کتاب مباحث راهبردی در زمینه مشارکت های عمومی-خصوصی در چشم انداز بین المللی
لینک : http://goo.gl/HpTEFy
از نیمه دوم قرن نوزدهم به بعد که استفاده از ساختمانهای بلند در شهرهای جهان متداول گردید وگسترش یافت، بلندمرتبهسازی همواره به عنوان یک پدیده مهم واساسی مورد بحث بوده است. در واقع، این پدیده از سویی میتواند به بسیاری از مسایل شهری مانند کمبود زمین، مسکن، بهینه نمودن هزینه تاسیسات شهری، جلوگیری از رشد افقی شهرها وغیره پاسخ داده و از سویی دیگر خود پدیدآورنده مشکلات ونارسایهایی مانند افزایش تراکم جمعیتی وساختمانی، اختلال در تاسیسات زیربنایی وخدمات شهری (از جمله ترافیک شهری)، تاثیرات نامطلوب کالبدی و زیست محیطی و… در فضای شهری باشد.
منبع: برج مسکونی با رویکرد اکولوژیکی لینک : http://goo.gl/ggL5HH
کتابهای زیر بسیار کمک حال اینجانب در زمینه شهر و توسعه آن که رشته تحصیلیم می باشد، بوده است. امیدوارم کمک حال شما نیز باشد. التماس دعا
ارائه مدل ها و نظریه های اقتصاد شهری و مهمترین مسائل کلانشهرها از قبیل مدیریت امور شهری، مهاجرت، حاشیه نشینی، آلودگی محیط زیست، نقش بخش عمومی در اداره شهرها و …
فصل اول: کلیات. فصل دوم: آثار خارجی در اقتصاد شهری. فصل سوم: ساختار تعادل شهری. فصل چهارم: ساختار فضای شهری. فصل پنجم: مهاجرت، بیکاری و توسعه. فصل ششم: مدل پایه شهری با توجه به عوامل ناهمگن. فصل هفتم: مدیریت شهر. فصل هشتم: حاشیه نشینی و اقتصاد شهر. فصل نهم: توسعه پایدار، محیط زیست و ساز و کارهای اقتصادی کنترل آلودگی شهرها منبع : کتاب اقتصاد شهری لینک : http://goo.gl/Ea5IOj
محدودیت منابع بودجهای دولتها برای تامین مالی پروژههای بزرگ و همچنین تقاضای زیاد موجود در زمینه سرمایهگذاری در این پروژهها، مدیران کشوری و شهری را برآن داشته تا تمامی تلاش خود را در بهرهگیری از مشاركت فعال بخش خصوصی و ایجاد فضای رقابتی مناسب برای فعالیت آنها بكار بندند كه این تلاشها …
فصل اول: پیشینه، ابعاد و مبانی نظری مشارکت عمومی – خصوصی/فصل دوم: ظهور امتیازات انحصاری/فصل سوم: امتیازات انحصاری زیرساختی/فصل چهارم: زیرساختهای اجتماعی
منبع : کتاب موضوعات راهبردی برای مدیریت شهری در مشارکت های (عمومی-خصوصی) لینک : http://goo.gl/z02zbj