نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

تخریب، بهترین راه برای حل معضلات زیست محیطی سد گتوند است

 حمید گشتاسب روز چهارشنبه در نشست خبری در محل این سازمان افزود: هرچند دفتر ارزیابی محیطی سازمان باید راهکار مناسبی در این زمینه ارایه دهد اما به نظر می رسد تخریب این سد بهترین راه حل باشد.
وی اظهار کرد: کارشناسان این سازمان پیش از احداث این سد بر اساس ارزیابی های متعدد اعلام کرده بودند که اگر این سد احداث شود، مشکلاتی که هم اکنون با آن مواجه هستیم، ایجاد خواهد شد.
مدیرکل دفتر زیستگاه و امور مناطق سازمان حفاظت محیط زیست بر لزوم هماهنگی در بدنه دولت در اجرای فعالیت های توسعه ای تاکید کرد و گفت: اغلب با این موضوع مواجه هستیم و این موضوع مشکلاتی را به بار خواهد آورد.
وی دولت روحانی را دولت محیط زیست اعلام کرد و گفت: نگرش و باور این دولت به مسایل محیط زیست بسیار بیشتر است و توجه خاصی به این موضوع دارد.
گشتاسب تعداد مناطق تحت پوشش مطالعه طرح های مدیریتی را 130 منطقه اعلام کرد و گفت: مطالعات در مورد 70 منطقه حفاظت شده کامل شده است و این مناطق آماده اجرای طرح گردشگری هستند.
وی با اشاره به اینکه نتوانستیم ثمرات مناطق حفاظت شده را به طور ملموس به مردم نشان دهیم، افزود: درصدد هستیم با اجرای طرح های دقیق و مطابق با قوانین و مقررات این اقدام مهم را به سرانجام برسانیم.
سد گتوند در راستای اجرای طرح بهره برداری از 550 هکتار اراضی خوزستان، در کنار سدهای دیگری که روی کارون و کرخه ساخته شد، جایگاه ویژه ای داشت. 
به گزارش ایرنا، این سد با امکان ذخیره سازی 5/4 میلیارد مترمکعب آب، منبع امیدی برای توسعه کشاورزی خوزستان درنظرگرفته شده بود، اما مدتی پس از آب گیری سد، برخی مسوولان از نفوذ نمک های موجود در پشت سد نگران شدند که با اندازه گیری EC آب خروجی دریافتند که این اتفاق ناخوشایند برای این پروژه، رخ داده است.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل