نقش شخصیت ارتجاعی شهرها در رکود اقتصادی

در یک تحقیق به رهبری دانشمندان آلمانی که در نوع خود جدید به حساب می‌آید، محققان این موضوع را بررسی کردند که آیا شدیدبودن رکورد اقتصادی سال 2008-2009 به شخصیت منطقه‌ای وابسته بود یا خیر.

محققان ویژگی‌های شخصیتی بیش از 1.3 میلیون ساکن را برای 700 شهر در ایالات متحده و مناطقی از بریتانیای کبیر بررسی کردند.

نتایج نشان داد شهرهایی علی‌رغم رکود اقتصادی، خوب عمل کرده بودند که در آن شهروندان شخصیت ارتجاعی‌تری را از خود بروز داده بودند. در واقع این شهروندان ثبات عاطفی قوی‌تر و شخصیت کارآفرینی بیشتری را از خود به نمایش گذاشته بودند.

این شخصیت همزمان نشان‌دهنده برونگرایی و داشتن آغوش باز برای تجارب بیشتر، ثبات عاطفی و باوجدان بودن است.

به گفته مارتین ابشونکا، محقق ارشد این مطالعه از دانشگاه سارلند آلمان، شهرها بسته به رفتار اقتصادی‌شان به شوک‌های اقتصادی بزرگ واکنش‌های کاملا متفاوتی دارند و شخصیت شهروندان آن می‌تواند در این میان نقش تعیین‌کننده‌ای داشته باشد.

وی گفت: اکثر تحقیقات بر روی زیرساخت اقتصاد منطقه‌ای تمرکز داشته‌ند، اما شخصیت کارآفرین و ثبات عاطفی شهروندان یک شهرمی‌تواند به همان اندازه در تعیین کردن رنج بردن یا بقای آن شهر در طول یک رکود اقتصادی تعیین‌کننده باشد.

ثبات عاطفی پایین شامل اضطراب، ترس، حسادت و خشم می‌شود و افراد دارای ثبات عاطفی بالا اغلب به موقعیت‌های چالش‌برانگیز مانند رکود اقتصادی به روشی مثبت‌تر در مقایسه با افراد دارای ثبات عاطفی پایین واکنش نشان می‌دهند.

جزئیات این پژوهش در مجله Social Psychological and Personality Science منتشر شده است.

 

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا