نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

یافته‌های عجیب در هرم‌های مرموز باستانی کشور سودان

کارشناسان باستان شناسی کشور سودان به تازگی بناهایی سنگی به شکل هرم در نزدیکی گورهای باستانی kushite  در نزدیکی شهر باستانی gematon کشف کرده‌اند که هویتی مرموز و اسرار آمیز دارد.
 
گفتنی است ، این سازه‌های سنگی 2 هزار ساله دارای مقبره‌هایی درون خود هستند که اکثر اشیا درون آنها به سرقت رفته است.
 
بررسی‌ها نشان می‌دهند، کارشناسان در جریان حفاری در این منطقه باستانی از کشور سودان خرابه‌هایی متعلق به 16 هرم باستانی را کشف کرده‌اند که همگی به یک سایت باستان شناسی متعلق بوده‌اند.
 
 
این هرم‌ها در زمان سلسله باستانی kush  ساخته شده‌اند.
 
کار حفاری و کشف این سایت‌ باستان شناسی توسط گروهی از متخصصان british museum  به مدت 17 سال صورت گرفته است.
 
براساس تحقیقات باستان شناسی جنس 10 مورد از هرم‌ها از خشت و 6 تای دیگر از سنگ است.
 
 
تمدن kush  اولین جامعه شهری در کشورهای جنوب صحرای آفریقا به شمار می‌رفت.
 
در بررسی‌های باستان شناسی در این سایت تعدادی اشیا نمادین از جمله سفال،‌ مجسمه‌های دست ساز ظریف و سایر اشیا تزیینی بدست آمده که نشان دهنده توان بالای هنرمندان و سازندگان آن عصر با ابزارهای ابتدایی است.
 
بزرگترین هرم کشف شده تا به حال هرمی به طول 13 متر است. کارشناسان اعتقاد دارند در این هرم‌ها مومیایی‌ها وجود داشته که به مرور یا از بین رفته‌اند و یا توسط دزدان مقبره‌های باستانی به غارت رفته‌اند.
 
در تنها آرامگاه دست نخورده که زیر یک هرم قرار دارد کارشناسان بقایایی از سه نوزاد و همچنین تعداد 100 سفال و قطعات سرامیکی دندانه‌دار را کشف کرده‌اند.
 
 
با وجود زیبایی و مهندسی منحصر به فرد ساخت مجموعه هرم‌ها کارشناسان اعتقاد دارند هزینه‌های بالای ساخت آن سبب نیمه کاره رها شدن آن شده است.
 
به گزارش باشگاه خبرنگاران، بتدریج با به فراموشی سپرده شدن این بنا کل سایت زیر طوفان‌های شنی مدفون شده است. کارشناسان باستان شناسی امیدوار هستند در آینده به یافته‌های جدیدتری در خصوص این بناهای باستانی منحصر بفرد دست یابند.
No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل