ابتلا به صرع در ایران ۳ برابر اروپا
دکتر کوروش قره گوزلی افزود: این آمار نسبت به آمار کشورهای منطقه قابل قبول اما ازآمار مبتلایان به صرع در اروپا بیشتر است.چراکه در نروژ تعداد مبتلایان به صرع حدود نیم درصد و در انگلستان کمتر از نیم درصد کل جمعیت کشور است.
وی بروز بیماری صرع را ناشی از علل گوناگونی دانست و گفت: به طور کلی در بروز صرع ژنتیک، تومور، انواع ضربه ها،سکته های مغزی،مصرف الکل و… نقش اساسی دارند.
به گفته استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ،صرع بیشتر در کودکان و افراد کهنسال شایع تر است اما بررسی ها نشان می دهد طی سال های اخیر این بیماری در جوانان هم شیوع قابل توجهی یافته است.
قره گوزلی تصریح کرد: در بیمارانی که دچار تشنج می شوند به مغز صدمه می رسد، بنابراین درمان های دارویی آنها بسیار حائز اهمیت است.
به گزارش مهر، وی با اشاره به اهمیت مصرف داروی دپاکین در بیماران مبتلا به صرع گفت: داروی دپاکین که درخط مقدم درمان چند نوع بیماری است بسیاررایج و شناخته شده است.خوشبختانه در کشور ما نیزاین دارو به تازگی به مرحله تولید داخل رسیده است که برای درمان بیماری های صرع، سردرد، میگرن و اعصاب و روان مورد استفاده قرارمی گیرد. ضمن اینکه بررسی ها نشان می دهد این دارو با توجه به تاییدیه های دریافتی از سوی مراجع ذی صلاح، کیفیت خوبی دارد.
قره گوزلی، امنیت روحی و روانی بیماران را درتمام دنیا بسیار حائزاهمیت دانست و افزود: با تولید داخلی این دارو، امنیت روحی و روانی بیماران و خانواده هایشان نیزبه شکل مطلوب تر تامین می شود.
داروی بپاکین که درشرکت داروسازی عبیدی آماده تولید شده است به زودی وبا قیمت ارزانترازنوع خارجی راهی بازارمی شود.
No tags for this post.