رویداد استارتاپ ویکند به یاری دریاچه ارومیه میرود
استارتاپ ویکند محیط زیست، با حمایت مرکز شتابدهی و نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در شهر ارومیه برگزار میشود. این رویداد چهارمین دوره استارتاپ ویکند است که در این شهر برگزار خواهد شد.
آذربایجان غربی، استانی است که این روزها با مسائل زیست محیطی فراوانی در حاشیه دریاچه ارومیه مواجه شده است. چرا که خشک شدن و از بین رفتن این دریاچه عوارض بسیاری برای حاشیه نشینان آن به همراه دارد. در همین راستا استارتاپ ویکندی با موضوع تخصصی محیط زیست، از 8 تا تا 10 مهر 94 در این شهر برگزار میشود.
در این رویداد کارشناسان متخصص مختلفی از حوزههای محیط زیست، کسب و کار، فنی و گرافیک به سخنرانی، داوری و مربی گری خواهند پرداخت. علاقهمندانی که زودتر از موعد در این رویداد ثبت نام کنند، از تخفیف ویژه برخوردار میشود.
حامیان این رویداد، در کنار مرکز شتابدهی و نوآوری معاونت علمی،کانون کارآفرینی ایران، سازمان حفاظت از محیط زیست آذربایجان غربی و شهرداری ارومیه هستند.
استارتاپ ویکند دانشگاه آزاد اسلامی
همچنین همزمان با استارتاپ ویکند محیط زیست که در ارومیه برگزار میشود، بزرگترین استارتاپ ویکند دانشگاه آزاد اسلامی، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد غرب تهران از 7 تا 10 مهرماه 94 برگزار خواهد شد.
ظرفیت این رویداد بیش از رویدادهای پیشین استارتاپ ویکند برگزار شده در ایران است و با حضور120 نفر برگزار میشود. همچنین هشت سخنران در آن به ارائه نظرات خود خواهند پرداخت.
در کنار مرکز شتابدهی نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دانشگاه آزاد اسلامی، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، کانون کارآفرینی ایران، باشگاه پژوهشگران جوان حامیان این رویداد هستند.
رویداد استارتاپ ویکند دانشگاه آزاد اسلامی واحد غرب تهران، از 7 تا 10 مهرماه در تهران برگزار میشود.
در استارتاپ ویکند چه میگذرد؟
استارتآپ ویکند یک رویداد آموزشی-تجربی (Experiential Education) شناخته شده در سراسر دنیاست که در ۳ روز متوالی (در انتهای هفته) برگزار میگردد. در این برنامه شرکت کنندگان پر انگیزهای شامل برنامه نویسان، مدیران تجاری، علاقهمندان استارتآپ، بازاریابها و طراحان گرافیک گرد هم میآیند تا طی ۵۴ ساعت ایدههایشان را مطرح کنند، گروه تشکیل بدهند و هر گروه ایدهای را اجرا کند.
آموزش: موضوع استارتاپ ویکند کاملاً درباره آموزش علم خلاقیت است. نهتنها تئوریها را فرابگیرید، بلکه استراتژی خودتان را بسازید و استفاده از آن را بیاموزید.
یک کسب وکار واقعی راه بیاندازید: بیش از 36% از استارتاپهای استارتاپویکند حتی بعد از سه ماه هم با قدرت به کارشان ادامه میدهند. حدود 80% از شرکتکنندگان، بعد از استارتاپویکند نیز به همکاری با تیم خود ادامه میدهند.
آشنایی با افراد موفق جامعه کسبوکار: مدیران محلی فناوری و کسبوکار جامعه شما به عنوان مربی و داور در استارتاپویکند حضور دارند و فرصت برای گفتگو با آنان فراهم است.
همکاران آیندهتان را بیابید: همه شرکتکنندگان میدانند که تمام این رویداد درباره کار روی ایدهها نیست، درباره کار تیمی هم است. استارتاپویکند بهترین فرصت را فراهم میکند تا کسی را بیابید که با هم استارتاپ خود را آغاز کنید.
مرکز شتابدهی نوآوری کجاست؟
مركز شتابدهي نوآوري، با هدف تقويت اكوسيستم كارآفريني و شتابدهي به رشد استارتاپهاي ايراني فعاليت خود را با حمايت معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري و زير نظر پارك فناوري پرديس معاونت علمی از ابتداي تيرماه 1393 آغاز کرد. هدف اصلي اين مركز، اجراي برنامه «استارتاپ ايران» بعنوان يك برنامه ملي در كشور شناخته شده است.
عمده مخاطبين اين مركز، متخصصين و صاحبين ايده و كارآفرينان هستند و قصد ايجاد يك استارتاپ يا آموختن روش تيمسازي را دارند. مركز شتابدهي نوآوري، با اجراي برنامه هاي متنوع، نسبت به ترويج و فرهنگسازی کسب و کار نوین آموزههاي كارآفريني اقدام كرده و با استقبال غير قابل پيش بيني جوانان كشور مواجه شده است.