نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

افزایش اختلالات خواب با مصرف خودسر داروهای خواب آور و آرامبخش

دکتر احمدجلیلی افزود: اختلالات خواب نه یک بیماری بلکه یک علامت تلقی می شود که از وجود یک مشکل جسمی یا مشکلات روانی در افراد خبر می دهد؛ فقط در صورت درمان علت بی خوابی می توان نسبت به درمان آن اقدام کرد که این مساله در تخصص روانپزشکان است.وی با اشاره به اینکه در دستور مصرف برخی داروهای خواب آور قید شده که فقط به مدت 10 روز از این داروها استفاده شود، افزود: در مواقعی برخی افراد بدون توجه به نحوه صحیح مصرف، این داروها را بدون نسخه پزشک از داروخانه تهیه کرده، سال ها از آن استفاده می کنند که این روند منجر به اعتیاد به دارو و مزمن شدن بیماری آنها می شود.

به گفته رییس انجمن علمی روانپزشکان ایران، بیماری های روانی، مشکلات جسمی، نامساعد بودن مکان و شرایط خواب، سرما، گرما، آلودگی های صوتی و سر و صدای اطرافیان از عمده علل اختلال خواب به شمار می رود.
وی ادامه داد: متاسفانه برخی افراد تنظیم طبیعی خواب خود را به هم زده، شب ها به مدت طولانی از اینترنت و ماهواره استفاده می کنند و روزها دیر از خواب بیدار می شوند که بر اساس نتایج پژوهش های علمی این روند در طولانی مدت منجر به بیماری های قلبی- عروقی و ابتلا به سرطان می شود.
جلیلی ادامه داد: هرچند برهم ریختن ریتم طبیعی خواب در میان جوانان شایع تر است، اما تجربه نشان می دهد، جوانانی که شب ها تا دیر وقت بیدار می مانند و روزها می خوابند در خواب سایر افراد خانواده خود نیز اختلال ایجاد می کنند.
وی گفت : به دلیل شیوع پدیده اختلالات خواب در جامعه، انجمن روانپزشکان ایران موضوع سی و دومین همایش سالانه خود را اختلال خواب انتخاب کرده که قرار است، متخصصان و صاحبنظران در این زمینه به بحث و هم اندیشی بپردازند.
سی و دومین همایش سالیانه انجمن علمی روانپزشکان ایران ' با تمرکز بر 'اختلالات خواب' 21 تا 24 مهر ماه امسال در سالن همایش های بیمارستان میلاد تهران برگزار می شود.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل