دکتر سید احسان محمدیانی نژاد، اظهار داشت: کشور با تولید داروی یاد شده از واردات دپاکین، بی نیاز خواهد شد.متخصص داخلی مغز و اعصاب خاطرنشان کرد: دپاکین در اصل داروی ضد تشنج تلقی می شود اما در اغلب موارد دوزی از آن که برای درمان میگرن استفاده می شود، خیلی کمتر از دوزی است که برای درمان تشنج استفاده می شود.
وی گفت: این دارو مورد تأیید FDA( سازمان غذاوداروی امریکا) است ، جزء درمان های موثر و خط اول برای کنترل درمان های پیشگیرانه میگرنی به شمار می آید و جایگاه ویژه ای در درمان بیماران دارد.
محمدیانی نژاد خاطرنشان کرد: نمونه خارجی این دارو سالیان طولانی در بازار دارویی ایران موجود است؛ اما خوشبختانه امکان تولید دپاکین در کشور و نیز سهولت دسترسی به آن ایجاد شده است؛ ضمن اینکه بیماران می توانند به راحتی و با هزینه کمتر، داروی بسیار با کیفیت تولید داخل را استفاده کنند.
این پزشک متخصص گفت: بر اساس آمارهای جهانی 18درصد زنان و 6 درصد مردان دنیا مبتلا به میگرن هستند؛ بنابراین می توان گفت که به طور متوسط حدود 12درصد مردم ایران نیز مشکل میگرن دارند.
وی همچنین افزود: شیوع میگرن در خانم ها حدود 2 و نیم تا سه برابر بیشتر از مردان است؛ حال آن که میگرن تا قبل از بلوغ در پسران شیوع بیشتری نسبت به دختران دارد؛ اما این امر، بعد از آغاز تغییرات هورمونی در دختران، برعکس می شود و این بار شیوع آن در این جنس، بیشتر می شود.
متخصص داخلی مغز و اعصاب ادامه داد: میگرن زمینه ژنتیکی دارد و هفتمین بیماری ناتوان کننده خانم ها در دنیا محسوب می شود .این بیماری جزء سردردهای شدیدی است که افراد را از ادامه انجام کارهای روزمره زندگی نیز باز می دارد و منجر به حضور غیر موثر آنان در محل کارشان نیز می شود.