2 هزار میلیارد ریال از صندوق نوآوری به شرکتهای دانش بنیان پرداخت شد
محمدحسین صادقی در شهرکرد در گفت وگو با ایرنا اظهارکرد: اکنون یک هزار و 640 شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت دارد که 65درصد از این تعداد را شرکتهای نوپا، 30 درصد شرکتهای معمولی و پنج درصد دیگر را شرکتهای صنعتی بزرگ شامل می شود .
وی افزود : این شرکتها تا کنون یک هزار طرح تولید ثروت برپایه دانش به صندوق نوآوری ارائه داده که 750 طرح آن بررسی شده است .
وی ادامه داد: از تعداد طرحهای بررسی شده نیز 500 طرح برای دریافت تسهیلات صندوق مصوب شده که دو هزار میلیارد ریال اعتبار به آنان تخصیص یافته و پرداخت شده است .
صادقی ،اعتبار مصوب کل صندوق نوآوری و شکوفایی را 30 هزار میلیارد ریال برای سه سال نخست فعالیت عنوان کرد و گفت: به دلیل مشکلات اعتباری در سال 91 اعتباری به این صندوق اختصاص نیافت و تخصیص اعتبار به آن از نیمه دوم سال 92 در نظر گرفته شد .
وی افزود: البته بودجه سال 92 نیز در سال 93 و بودجه این سال برای سال جاری به میزان 300میلیون دلار مصوب شد که آماده پرداخت به متقاضیان است .
صادقی، از این صندوق با عنوان بزرگترین صندوق اعتباری از نظر حجم سرمایه در کشور پس از صندوق توسعه ملی نام برد .
وی، در زمینه شرایط پرداخت وام و تسهیلات به شرکتهای دانش بنیان اظهار داشت: بودجه این صندوق برای طرحهای تجاری تنها از مرحله انتهای فازپژوهشی تا شروع مرحله تجاری سازی و تولید انبوه و ورود به بورس برای فروش سهام هزینه می شود .
وی بیان داشت: تحول آفرین بودن طرح، متناسب بودن با آمایش سرزمین و مزیتهای استانی ، ایجاد ارزش افزوده بالا و نداشتن آلودگیهای زیست محیطی از مهمترین شرایط اختصاص وام این صندوق به طرحهای اقتصادی دانش بنیان است .
صادقی همچنین افزود: تسهیلات صندوق نوآوری به شرکتهایی تعلق می گیرد که دولتی نبوده و یا 51درصد سهام آن متعلق به بخش خصوصی باشد.
به گفته مشاور عالی صندوق نوآوری و شکوفایی کشور ،هم اکنون 19 صندوق پژوهش و فناوری در کشور در حال ارائه خدمات مالی به شرکتهای دانش بنیان است .
به گزارش ایرنا،صادقی، به منظور بازدید از پژوهشکده های دانشگاه شهرکرد و بررسی مشکلات شرکتهای دانش بنیان به چهارمحال و بختیاری سفر کرده بود .