به گفته کارشناسان نروژی در این بررسی 1850 کارمند در بازه زمانی سالهای 2005 تا 2010 مورد مطالعه قرار گرفتند. در حالی که کمتر از 5 درصد شرکتکنندگان در طول انجام این مطالعه دچار افکار خودکشی شده بودند، مشخص شد که بروز این افکار پس از آنکه فرد با تهدید و خشونت در محل کار مواجه شود دو برابر افزایش مییابد.
مورتن بیرکلند نیئلسن، کارشناس ارشد این مطالعه از دانشگاه برگن گفت: در این مطالعه مشخص شد چگونه قلدری و خشونت با افکار خودکشی ارتباط دارد و برخورد با اینگونه رفتارها در محل کار در حقیقت مقدمه ایده خودکشی و نه پیامد آن است.
دستکم هر سال 800 هزار نفر در جهان دست به خودکشی میزنند که با توجه به این آمار، خودکشی یک عامل اصلی مرگ و میر به حساب میآید. اگرچه اختلالهای روانی در اکثریت موارد خودکشی دخالت دارند اما بیشتر افراد مبتلا به اختلالهای سلامت روان دست به خودکشی نمیزنند.
به گزارش میگنا،به گفته نیئلسن، رابطه بین تهدید و افکار خودکشی همچون قضیه مرغ و تخم مرغ است و تعیین اینکه کدام اول به وجود آمده کار دشواری است. در طول انجام این مطالعه، نسبت متوسط کارمندانی که مورد خشونت و تهدید قرار گرفتهاند از 4.2 تا 4.6 درصد متغیر بوده در حالی که شیوع افکار خودکشی از 3.9 تا 4.9 درصد متغیر بوده است. به گزارش خبرگزاری رویترز، این بررسیها آشکار ساخت در حالی که افرادی که در شروع مطالعه مورد خشونت و تهدید قرار گرفته بودند، بیشتر مستعد اندیشیدن به خودکشی بودهاند اما معکوس این قضیه تایید نشده است.
No tags for this post.