شاخص های داوری جایزه پیامبر اعظم (ص) بررسی شد

جلسه اهدای جایزه پیامبر اعظم (ص) به ریاست دکتر محمدرضا مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و با حضور دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، دکتر رضا داوری اردکانی رئیس فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، دکتر محمدرضا عارف و دکتر مهدی گلشنی از اعضای حقیقی شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.
در این جلسه، موضوع تابعیت و یا اقامت نامزدهای دریافت جایزه پیامبر اعظم (ص) در کشورهای اسلامی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد تابعیت دانشمندان حائز شرائط دریافت جایزه و همچنین ارتباط علمی آنان با کشورهای متبوع خود از جمله ملاک های تقدیم جایزه باشد.
در ادامه جلسه دکتر حسن ظهور مشاور رئیس فرهنگستان علوم، هدف از جایزه پیامبر اعظم (ص) را اعتلای علمی در جهان اسلام ذکر کرد و استقبال گسترده دانشمندان مسلمان برای رقابت در این رویداد علمی و فناورانه را یادآور شد.
وی با بیان اینکه دانشگاه های معتبر اکثر کشورهای جهان برای دریافت این جایزه نامزدهای خود را معرفی کرده اند، گفت: در مذاکرات صورت گرفته با برخی از نامزدهای دریافت جایزه جهانی پیامبر اعظم (ص) این نکته به آنان یادآوری شده است که بعد از دریافت جایزه با کشورهای متبوع خود ارتباط بیشتری داشته باشند و کارگاه های پژوهشی، آموزشی و کنفرانس های علمی در کشور خود برگزار کنند.
در ادامه جلسه روند داوری جایزه جهانی پیامبر اعظم (ص) به بحث و بررسی گذاشته شد که بررسی رزومه علمی از طریق تعداد مقالات ارائه شده در نشریات و کنفرانس های علمی معتبر بین المللی و موثر بودن تحقیقات و پژوهش های علمی انجام شده از طریق تبدیل این مقالات به فرآورده های علمی جزء ملاک های بررسی صلاحیت علمی برای دریافت جایزه جهانی پیامبر اعظم (ص) برشمرده شده است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در این جلسه گفت: جایزه جهانی پیامبر اعظم (ص) حرکتی شایسته به منظور معرفی توانمندی های علمی جهان اسلام است.
دکتر محمدرضا مخبر دزفولی تاکید کرد: برای انتخاب برندگان جایزه جهانی پیامبر اعظم (ص) باید اساسنامه جایزه دقیقا رعایت و دقت شود تا این جایزه بزرگ از اهداف خود منحرف نشود.
به گزارش ایرنا از شورای عالی انقلاب فرهنگی، نخستین دوره اهدای جایزه جهانی پیامبر اعظم (ص) چهارم دی ماه امسال و مصادف با ایام میلاد با سعادت حضرت محمد (ص) برگزار خواهد شد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا