در عرصه صنایع نوین، محیط زیست و کشاورزی نیازمند انتقال فناوریهای نوین هستیم
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دیدار با وزیر آموزش دانشگاهها و تحقیقات ایتالیا گفت: این دیدار میتواند آغاز خوبی برای گسترش همکاریهای علمی و فناوری بین دو کشور باشد و این نکته که شما اولین مقام ارشد ایتالیا هستید که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به ایران سفر کرده است، نشان از توجه کشور شما به تقویت مراودات علمی و فرهنگی دو کشور دارد.
دکتر محمد فرهادی افزود: دو کشور ایران و ایتالیا با داشتن سابقهای کهن و تمدنی دیرینه میتوانند همکاریهای دو جانبه مناسبی داشته باشند که الگویی برای روابط با سایر کشورها باشد.
وزیر علوم گفت: هدف و اراده دو کشور گسترش سطح همکاریهاست و امضای برنامههای علمی- اجرایی و تفاهمنامهها بین دو کشور میتواند به تعمیق بیشتر همکاریها کمک کند در گذشته نیز شاهد سفر رئیس مرکز تحقیقات ایتالیا CNR به ایران و سفر معاون پژوهشی ما به ایتالیا در راستای افزایش همکاریها بودیم.
وزیر علوم اظهار کرد: در مقطع کنونی به تعمیق و توسعه همکاریهای دانشگاهی بیش از همیشه نیاز داریم، ما نیاز به انتقال فناوریهای نوین در عرصه صنایع نوین، محیط زیست و کشاورزی داریم و هم اکنون قریب به 4000 نفر دانشجو در ایتالیا مشغول به تحصیل هستند که این دانشجویان مشکلاتی در خصوص انتقال اعتبار مالی و موضوع مسکن دارند که میتوان با تشکیل کمیته مشترکی در این خصوص چاره جویی کرد.
دکتر استفانی جانینی، وزیر آموزش دانشگاهها و تحقیقات ایتالیا نیز در این دیدار با ابراز امیدواری از اینکه در پایان سفر هیئت ایتالیا نتایجی داشته باشیم که راهگشای آینده همکاریهای دو کشور باشد، گفت: این سفر در پاسخ به سفر دکتر وحید احمدی، معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم به ایتالیا صورت میگیرد و در راستای استفاده از افق بینالمللی روشن بعد از توافق هستهای است.
وی با تاکید بر اینکه ایران و تاریخ کهن و گرانبار آن همواره پایگاه مهمی دارد، گفت: در همه زمینههای علم و فناوری بویژه تبادل استاد و دانشجو آماده همکاری هستیم.
به گزارش ایسنا، در بخشی از این دیدار دکتر حسین سالارآملی، قائم مقام وزیر علوم در امور بینالملل گزارشی از وضعیت علم و تکنولوژی در ایران ارائه کرد.
No tags for this post.