کاهش پیشرفت آب مروارید با مصرف کلم بروکلی و اسفناج
امیر حسین وجدانی اظهار کرد: آب مروارید یکی از دلایل شایع کاهش بینایی قابل برگشت است که از تجمع علل محیطی و فردی به وجود میآید.
وی افزود: مصرف کلم سفید، کلم بروکلی و اسفناج پخته دو بار در هفته احتمال پیشرفت آب مروارید را کاهش میدهد.
به گزارش ایسنا،وجدانی ادامه داد: داخل چشم انسان لنزی قرار دارد که از دوران جنینی وظیفه تطابق و تشکیل تصویر روی شبکیه را بر عهده دارد که با افزایش سن، پروتئینهای داخل آن حالت شفافیت خود را از دست میدهند و به این حالت کدورت چشم، کاتاراکت یا آب مروارید اطلاق میشود.
No tags for this post.