نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

پارک علم و فناوری تخصصی در حوزه بهداشت راه‌اندازی می‌شود

 وحید احمدی امروز در گردهمایی مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت، گفت: مراحل اولیه راه‌اندازی پارک علم و فناوری به صورت تخصصی در حوزه پزشکی انجام شده و به زودی این پارک راه‌اندازی خواهد شد.وی با بیان اینکه ۱۶۰۰ شرکت دانش‌بنیان، تائیدیه‌های دانش‌بنیانی را دریافت کرده‌اند، اضافه کرد: از این تعداد ۴۵۰ شرکت دانش‌بنیان در حوزه سلامت و پزشکی فعالیت می‌کنند.

معاون پژوهشی وزارت علوم تاکید کرد: در لایه‌های پایین مدیریتی، فرهنگ توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و حمایت از این شرکت‌ها، نهادینه شده که باید در این زمینه برنامه‌ریزی صورت گیرد.احمدی با اشاره به معافیت‌های مالیاتی برای شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: این موضوع از سوی وزرای علوم و اقتصاد ابلاغ شده و شرکت‌های دانش‌بنیان از معافیت‌های مالیاتی ۱۵گانه برخوردار می‌شوند.

وی با بیان اینکه در سال‌های گذشته فعالیت اساتید دانشگاه در شرکت‌های دانش‌بنیان نوعی مشکل به حساب می‌آمد، گفت: از سال گذشته مصوب شده که اساتید دانشگاه می‌توانند شرکت دانش‌بنیان داشته باشند و یا در این نوع شرکت‌ها فعالیت کنند.

معاون پژوهشی وزارت علوم با بیان اینکه فناوری‌های پزشکی از تعامل نزدیک میان علوم مختلف ایجاد می‌شود، گفت: باید حوزه‌های فناوری اطلاعات، کامپیوتر، مهندسی شیمی و الکترونیک را بدون مرز بدانیم، زیرا این حوزه‌ها در ایجاد فناوری‌های پزشکی، نقش بسزایی دارد.

احمدی تصریح کرد: در سال ۲۰۱۳ حوزه پزشکی بالغ بر هزار میلیارد دلار از بازار جهانی را به خود اختصاص داده بود. از این میزان ۴۵۰ میلیارد دلار سهم داروهای نوترکیب و جدید بود که سهم ایران از این بازار بسیار ناچیز ارزیابی شده است.

وی با اشاره به اینکه وزارت علوم و دولت بر حمایت‌های صادراتی از محصولات فناورانه تاکید دارند، خاطرنشان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان باید از مرزهای کشور خارج شوند تا بستر تبادل بین‌المللی برای این شرکت‌ها فراهم شود. معاون پژوهشی وزارت علوم بیان داشت: از سال ۹۲ تا سال ۹۴ حدود ۸۰ میلیون دلار صادرات محصولات فناورانه داشته‌ایم.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل