معاون آموزشی پردیس دانشگاه اصفهان روز سه شنبه در این باره به ایرنا گفت: تیم دانشجویی پردیس دانشگاه اصفهان تنها تیم ایرانی شرکت کننده در این کنفرانس بود که در مجموع دو مرحله موفق به کسب رتبه چهارم و شایسته تقدیر شد.
دکتر آذرنوش انصاری افزود: این سه دانشجو به نام های پیام یداللهی، شیوا خزائی و سید احمدرضا رضیان با درخشش در مسابقات داخلی موفق به حضور در بخش برنامه نویسی این کنفرانس بین المللی شدند.
وی ادامه داد: این دانشجویان در قالب پروژه ای با موضوع بازاریابی الکترونیکی و پیش بینی خرید و بازخرید در مسابقات داده کاوی حجیم در سالهای ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ مقام نخست آسیا را کسب کردند و بدنبال همین موفقیت برای حضور در کنفرانس چین دعوت شدند.
انصاری با اشاره به حمایت مالی یک شرکت تجارت الکترونیکی به نام « علی بابا » از این مسابقات و کنفرانس چین اظهار کرد: هدف اصلی از برگزاری این مسابقات که مرداد امسال برگزار شد ایجاد زمینه مناسب جهت کسب و کار الکترونیکی است.
پردیس دانشگاه اصفهان از سال ۱۳۹۳ اقدام به پذیرش دانشجوی تحصیلات تکمیلی با اخذ شهریه از طریق آزمون سراسری کرده است.
دانشگاه اصفهان دارای حدود ۱۵ هزار دانشجو و ۶۰۰ عضو هیات علمی است.
دانشجویان هوش مصنوعی پردیس دانشگاه اصفهان در کنفرانس چین درخشیدند

