به گزارش ایرنا از زد دی نت، محققان این دانشگاه در تحقیق گسترده خود درباره اسمارت فون های اندرویدی و برنامه های به اصطلاح باتری خور به این نتیجه رسیدند که برنامه های خاصی هستند که حتی وقتی صفحه نمایش خاموش است تا 28.9 درصد باتری هدر می رود.چارلی هو مدیر این تیم تحقیقاتی در این باره می گوید: این قبیل برنامه ها شامل اپلیکیشن هایی می شود که برای آپدیت شدن بطور دائم به اینترنت وصل هستند و یا برنامه هایی که بدون وجود ضرورتی خود را فعال می کنند.
وی ادامه داد:وقتی صفحه نمایش خاموش می شود، سخت افزار گوشی بایستی وارد حالت خواب و مصرف باتری به نزدیک صفر برسد.برخی برنامه ها هستند که لازم است گوشی را فعال کنند ولی باید طوری برنامه نویسی شوند که دوباره گوشی را به حالت خواب برگردانند،در حالی که این طور نیست و برنامه نویسی آنها باگ دارد.خصوصا به این علت که از اینترفیس برنامه نویسی اندروید مخصوص کنترل نیرو به نام wakelock استفاده درست نمی کنند.
در این پژوهش تیم تحقیقاتی با همکاری دو موسسه اینتل و Mobile Enerlytics دوهزار گوشی Samsung Galaxy S3 و S4 با سیمکارت 191 اپراتور مختلف از 61 کشور را تست کردند که مشخص شد در هنگام خاموش بودن صفحه نمایش موبایل، علاوه بر 45.9 درصد مصرف معمول باتری، عامل 28.9 درصد اتلاف انرژی، برنامه هایی هستند که مرتبا روشن و در پس زمینه فعالیت می کنند.
در عین حال گروه پژوهشی دانشگاه Perdue اقدام به تولید یک ابزار رایگان کرده اند که قادر است مصرف باتری را تا 16 درصد کاهش دهد و عمر آن را به دوبرابر برساند.
این برنامه که HUSH نام دارد، فعالیت های تک تک برنامه ها در پس زمینه موبایل را زیر نظر می گیرد تا هم از قطع شدن برنامه های مفید جلوگیری کند و هم مصرف باتری را بهینه کند. این برنامه طوری طراحی شده که به مرور درمی یابد کاربر از کدام برنامه ها بیشتر استفاده می کند تا این برنامه ها را در اولویت بالاتر قرار دهد.
این تیم تحقیقاتی قرار است یافته های خود را در این باره در کنفرانس ACM MobiCom 2015 که در پاریس برگزار می شود، ارائه کند.