برای دستیابی به اقتصاد و توسعه پایدار باید در جهت تبدیل علم به تولید حرکت کنیم

 دکتر سعدالله نصیری قیداری با اشاره به این مطلب که نیمی از فعالیت‌های یونسکو را می‌توان در دانشگاه‌ها دنبال کرد، افزود: کرسی‌های دانشگاهی یکی از راه‌های همکاری یونسکو با دانشگاه است.نصیری قیداری با اشاره به ایجاد 10 کرسی دانشگاهی در کشور با حمایت و همکاری یونسکو، گفت: عمده این کرسی‌ها در دانشگاه‌های تهران است و من تصمیم دارم که بخشی از فعالیت‌های یونسکو را از تهران به دانشگاه‌های سایر استان‌ها انتقال دهم.

وی دانشگاه‌های استان‌ها را دانشگاه‌های بزرگی معرفی و خاطرنشان کرد: حتی برخی گروه‌های موجود و فعال در این دانشگاه‌ها، مقام‌های اول و دوم را در سطح کشور دارند.

دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو با بیان این که مطابق با رسالت کاری یونسکو فعالیت‌های بسیار زیادی وجود دارد که می‌توانیم از طریق دانشگاه‌ها انجام دهیم، اظهار امیدواری کرد تا درخواست‌ها از طریق دانشگاه برای تصویب و اجرایی شدن به یونسکو برسد.

نصیری قیداری سازمان یونسکو را بسیار علاقه‌مند به ارتباطات با تمام نهادها معرفی کرد و افزود: بحث ارتباطات و ترغیب و تشویق و تسهیل انجام امور اداری در دستگاه‌های هر کشوری مورد علاقه یونسکو است.

وی با اشاره به این که یونسکو بزرگترین شبکه علمی – آموزشی و فرهنگی دنیاست، گفت: کمیسیون ملی یونسکو بازویی است از سازمان یونسکو که بال علمی – فرهنگی سازمان ملل محسوب می‌شود.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا