افزایش همکاریهای بین دانشگاهی جهت بهبود روند درمان بیماران ریوی
وی با بیان اینکه افزایش همکاریهای بین دانشگاهی در جهت افزایش درمان بیماران ریوی در حال انجام است، تاکید کرد: در حال حاضر مذاکرات ابتدایی با دکتر احمدیان رئیس مرکز تحقیقات بیومدیکال و روباتیک پژوهشکده علوم و تکنولوژی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شده است که طی آن ارزیابیهای اولیه در خصوص استفاده از روشهای راهبری در درمان مشکلات ریوی مطرح شد.
به گزارش ایسنا ، دکتر اردا کیانی در خصوص ارزیابی استفاده از روشهای Navigation (راهبری) در درمان بیماران دچار انسداد راه هوایی، گفت: مرکز تحقیقات بیومدیکال و روباتیک دانشگاه علوم پزشکی تهران در جهت ارزیابی استفاده از روش راهبری در درمان بیماران دچار انسداد راه هوایی مذاکراتی را انجام دادهاند و امید است در آینده نزدیک منجر به انجام اقدامات نهایی شود.
وی اضافه کرد: درحال حاضر مذاکرات ابتدایی با دکتر احمدیان رئیس مرکز تحقیقات بیومدیکال و روباتیک پژوهشکده علوم و تکنولوژی پزشکی که از مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شده است و طی آن ارزیابیهای اولیه در خصوص استفاده از روشهای Navigation (راهبری) در درمان مشکلات ریوی مطرح شده است.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تصریح کرد: انسداد راه هوایی، نمونه برداری ضایعات ریوی روی مدل فانتوم راههای هوایی از جمله اقداماتی است که توسط تیم راهبری برونکوسکوپی مرکز تحقیقات بیومدیکال و بخش برونکوسکوپی مرکز پزشکی دکتر مسیح دانشوری انجام شد.
کیانی با تاکید بر مزایای حاصل از هم افزایی علمی بین دانشگاهها، خاطرنشان کرد: در صورت استفاده از روشهای فعلی برای رفع انسداد راه هوایی، قسمت پشتی انسداد قابل رویت نیست اما با ایجاد امکان استفاده از نمای سی تی اسکن بازسازی شده و دستگاه Navigation ، ادامه مسیر راه هوایی در پشت انسداد قابل مشاهده است و اقدامات Intervention با اطمینان و امنیت بیشتری انجام می شود.
رئیس بخش برونکوسکوپی مرکز پزشکی مسیح دانشوری، در پایان یادآور شد: پس از هماهنگیهای بیشتر بین طرفین و رفع پارهای از مشکلات قرار است آزمایشهای این روش جدید بر روی مدلهای حیوانی انجام شود.
No tags for this post.