محمدتقی کرهای در جلسه بررسی برنامههای سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور در استان زنجان با اشاره به اهمیت ارتباط صنعت و دانشگاه، اظهار کرد: با ایجاد ارتباط استادان و دانشجویان با سازمان زمینشناسی و بخش معدن استانها، شاهد تهیه نقشههای زمینشناسی حرفهای با دقت و مقیاس بهتر خواهیم بود.
وی تصریح کرد: نقشههای زمینشناسی در استانها با کیفیت بیشتر و هزینه کمتر تهیه میشود، به طوری که در استان زنجان با توجه به سوابق بالای 20 ساله استان در بخش معدن، استادان دانشگاههای استان میتوانند نقشههایی دقیقتر تهیه کنند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به واگذاری امور معادن به استان زنجان عنوان کرد: با توجه به پتانسیلهای استان در بخش معدن، سیاستگذاریها، برنامهریزی اکتشافات و اطلاعات زمینشناسی و اکتشافی استان در اختیار خود استان قرار میگیرد و سازمان زمینشناسی کشور صرفاً وظیفه هماهنگکننده را بر عهده دارد.
رئیس سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور به وجود معادن طلا در استان زنجان اشاره کرد و افزود: با توجه به وجود معدن توزلار و اکتشاف سایر معادن، استان زنجان به یکی از استانهای طلایی تبدیل خواهد شد.
وی، از جمله پروژههای ملی کاربردی آغاز شده در سال 94 را شامل ژئوفیزیک هوایی، پهنههای اکتشافی، اکتشاف عناصر نادر خاکی، تعیین محیطهای مناسب تشکیل مواد معدنی، اطلس ژئوشیمیایی سراسری و استحصال املاح تبخیری عنوان کرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان نیز از انجام تفاهمنامه بین دانشگاه زنجان، دفتر نمایندگی سازمان زمینشناسی استان و نظام مهندسی معدن خبر داد و یادآور شد: پروژهها با اولویتبندی صورت گرفته در صورت تامین اعتبار توسط اعضای نظام مهندسی معدن و دانشگاه زنجان و با نظارت سازمان زمینشناسی استان انجام خواهد گرفت.
به گزارش ایسنا، ناصر فغفوری از وجود مناطق دارای پتانسیل تبدیل به ژئوتوریسم در استان زنجان خبر داد و خاطرنشان کرد: با توجه به هماهنگی صورت گرفته با ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان و وجود موقعیت مناسب در شهرستان ماهنشان جهت تبدیل به منطقه ژئوتوریسم، با تامین اعتبار و استفاده از امکانات زمینشناسی، این مکان به منطقه ژئوتوریسم تبدیل میشود.
No tags for this post.