علیرضا مبارکی گفت: بیماریهای میکروبی ناشی از مصرف مواد غذایی یکی از شایعترین انواع بیماری در سراسر جهان است که اغلب در اثر پروسههای غیربهداشتی تهیه مواد غذایی ایجاد می شود.وی افزود: از علائم اصلی و مهم بروز بیماریهای ناشی از مسمومیت مواد غذایی می توان به تب، دل درد، تهوع، اسهال و استفراغ اشاره کرد که بسته به قدرت بیماریزایی میکروب و حساسیت میزبان، شدت بیماری متغییر است.
مبارکی گفت: پایش و شناسایی باکتریهایی که در بروز مسمومیت غذایی نقش دارند، از اهمیت ویژهای برخوردار است.وی ادامه داد: آزمونهای راه اندازی شده در بخش میکروبی شامل آزمون شناسایی کمپیلوباکتر ژوژنی، لیستریا مونوسایتوژنز و یرسینیا انتروکولیتیکا میباشد که بر روی اغلب فرآوردههای لبنی، گوشتی، سبزیجات و آب انجام می شود.
به گزارش ایسنا، مریم اسلامی مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم گفت: در این راستا یک دوره کارگاه آموزشی دو روزه نیز جهت کارشناسان آزمایشگاه و مسئولین فنی واحدهای تولیدی مربوطه توسط کارشناسان آزمایشگاه برگزار شده و در این کارگاه روش تهیه محیط های کشت مربوطه به همراه روش انجام آزمونها و نحوه بررسی نتایج بصورت عملی ارائه شده است.
No tags for this post.