در این تحقیق، افرادیکه حداقل روزانه یک سوم اونس یعنی 10 گرم بادام زمینی را در آجیل روزانه خود مصرف کنند، در یکدوره 10 ساله نسبت به کسانیکه این ماده را مصرف نمیکنند، 23 درصد کمتر دچار مرگ و میر میشوند.
در واقع مرگهای ناشی از بیماریهای تنفسی، بیماریهای عصبی و دیابت، سرطان و بیماریهای قلبی و عروقی در این افراد کمتر است.
به گفته محققان، ترکیبات چربیهای مفید، ویتامینها، فیبر و آنتیاکسیدانها به مقدار قابل ملاحظهای در بادام زمینی وجود دارد.
به گزارش ایسنا ، با این حال محققان تاکید میکنند خوردن کره بادام زمینی با وجود محتوای بالای بادام زمینی در آن، با کاهش خطر مرگ و میر هیچ ارتباطی ندارد. حتی نمک و روغنهای گیاهی کره بادام زمینی که حاوی اسیدهای چرب ترانس هستند، ممکن است در اثر مصرف بیش از حد مضر هم باشند.
No tags for this post.