هشتمین جلسه کارگروه توسعه پژوهش قرآنی به ریاست دکتر وحید احمدی، معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم و رئیس کارگروه توسعه پژوهش قرآنی برگزار شد که پس از تبادل نظرات کارشناسی مقرر شد شیوهنامهای برای اعتبارات پژوهانه اعضای هیئت علمی در بخش پژوهشهای قرآنی تهیه و به دانشگاهها ابلاغ شود.
احمدی پس از ارائه گزارش مدیران برنامههای ملی توسعه فرهنگسازی و مدیریت امور قرآنی و توسعه مطالعات نظامسازی قرآنی در اجرای برنامهها و هزینهکرد اعتبارات پژوهش و آموزش عالی قرآنی افزود: کمیته راهبری برنامه ملی مهمترین نقش را در هدایت و جهتدهی برنامه بر عهده دارد و ضروری است برای هر برنامه ملی یک جدول زمانبندی مشخص تهیه شود و برنامهها طبق زمانبندی مقرر پیش رود.
وی گفت: کنترل پروژه یکی از مهمترین عواملی است که پروژه را در مسیر اصلی قرار داده و ضمن افزایش ضریب بهرهوری مانع هدررفت منابع میشود، بنابراین لازم است برای برنامههای 9گانه مصوب کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور فرایند کنترل پروژه اعمال شود.
دبیر شورای عالی عتف با تاکید بر اهمیت نظارت اثربخش بر برنامههای ملی تصریح کرد: ناظر نقش اصلی را در رصد شیوههای مدیریت زمان و یکپارچهسازی پروژههای ذیل برنامه ملی، کاهش ریسک، مدیریت کیفیت، هزینهکرد اثربخش و مدیریت منابع انسانی دارد و انتخاب ناظر باید بر اساس خبرگی، تعهد و سلامت اخلاقی باشد.
به گزارش ایسنا، وی در پایان ضمن اظهار امیدواری نسبت به کارآمدی برنامههای ملی سال 93 در حوزه پژوهش و آموزش عالی قرآنی تصریح کرد: تلاش دبیرخانه کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور و کارگروههای وابسته آن این است که بودجه قرآنی در حوزه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در سال 94 همانند سال گذشته برنامهمحور باشد و شاهد بهبود سیستم مدیریت برنامهها و پروژههای قرآنی باشیم.
No tags for this post.