دبیر علمی نخستین کنگره بین المللی و بیست و دومین کنگره ملی فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران از ارسال یکهزار مقاله به این کنگره خبر داد و افزود: از این تعداد 920 مقاله برای ارائه در این کنگره پذیرفته شده است.
محمود سلامی اظهار داشت: در مدت پنج روز برگزاری این کنگره هفت سخنرانی جامع برگزار می شود که نیمی از آن توسط مدعوین خارجی ایراد خواهد شد.
وی با اشاره به برگزاری 164 سمپوزیوم در این کنگره بین المللی و ملی یادآور شد: برای هرچه پربارتر برگزار شدن این کنگره تاکنون 25 کارگاه برگزار شده است.
وی همچنین از ارائه 750 پوستر در نخستین کنگره بین المللی و بیست و دومین کنگره ملی فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران خبر داد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز از کنگره ملی فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران به عنوان یکی از بزرگترین و مهمترین کنگره های علمی کشور یاد کرد.
دکتر محمدحسین اعرابی افزود: با وجودی که تکنولوژی و ارتباطات خیلی پیشرفت کرده است، اما برگزاری این کنگره چهره به چهره، برای تبادل اطلاعات و تجربیات در کارهای تحقیقاتی بسیار مهم است.
وی با تاکید بر انجام تحقیقات هدفمند توسط محققان و نخبگان بویژه جوانان خاطرنشان کرد: اگر بدنبال ایجاد تحول در آموزش، اقتصاد دانش بنیان و ایجاد دانشگاه های نسل سوم و کارآفرین هستیم باید تحقیقات هدفمند باشد تا بتوان بدرستی تصمیم گیری کرد.
بگفته وی در این کنگره جدیدترین دستاوردهای علمی و نتایج پژوهشی محققان ارایه می شود.
رییس انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران نیز در این کنگره گفت: این انجمن با حدود 50 سال قدمت جزو قدیمی ترین انجمن های علمی کشور محسوب می شود.
ناصر نقدی افزود: برگزاری 21 کنگره ملی انجمن فیزیولوژی و مارکولوژی، ایران را در زمره منظم ترین انجمن های علمی کشور قرار داده است.
وی با اشاره به اینکه این کنگره هر دو سال یکبار برگزار می شود، خاطرنشان کرد: برگزار کنندگان کنگره با بهره گیری از یافته های کنگره پیشین، کنگره های بعدی را ایده آل تر از قبلی برگزار می کنند.
در این کنگره بیش از 1100 نفر از پژوهشگران در زمینه فیزیولوژی و فارموکولوژی شرکت کرده اند که تعدادی از پژوهشگران کشورهای کانادا، آمریکا، ژاپن، کلمبیا و آلمان نیز در این کنگره حضور دارند.
حضور دانشمندان و صاحبنظران عرصه فیزیولوژی و فارماکولوژی در کنار تبادل نظر پیرامون آخرین دستاوردهای علمی فرصت مناسبی برای انتقال تجربیات به دانشجویان و پژوهشگران جوان در ابن کنگره فراهم آورده است.
محورهای مورد بحث و بررسی در نخستین کنگره بین المللی و بیست و دومین کنگره ملی فیزیولوژی و فارماکولوژی، اختلالات اسید و باز، اضطراب و استرس، اعتیاد، ایسکمی قلبی، ایسکمی و آسیب نورونی، ایمنوفارماکولوژی، بیماری های تیروئید، بیوتکنولوژی، ترمیم در مغز، حافظه و یادگیری، حرکت و اختلالات حرکتی، خواب، خون، درد و التهاب، دستگاه تنفس، دستگاه دفع ادرار، دستگاه گوارش، دیابت و انسولین، سرولوژی و ایمنولوژی، سلول درمانی است.
به گزارش ایرنا، همچنین سلول های بنیادی، سیستم اتونوم، سیستم نورواندوکرین، سیستم هدایتی قلب، صرع و تشنج، صنعت دارویی، عضله اسکلتی، عضله صاف، غدد جنسی و تولید مثل، فارماکودینامیک، فارماکوکینتیک، فارماکولوژی بالینی، فشار خون، فیزیولوژی ورزش، مهندسی بافت و نانوتکنولوژی از دیگر محورهای تخصصی این کنگره علمی است.