تجهيزات بيهوشی در ايران به روز نيست

 دكتر داوود امی در آستانه برگزاری دوازدهمين كنگره بين المللي بيهوشی مراقبت هاي ويژه و درد ضمن بيان اين مطلب افزود: ما از نظر تجهيزات و فناوري هاي نوين و آنچه كه در نظام آموزش پزشكي و نظام ارائه خدمات آی سي يو و بيهوشي در دنيا ارائه مي شود عقب تر هستيم كه اين شرايط بايد هر چه سريعتر اصلاح شود.

وی گفت: درحال حاضر متخصصين بيهوشي ايراني از نظر كيفيت درمان كه به مهارت هاي حرفه اي بستگي دارد بهترين و با كيفيت ترين خدمات را ارائه مي دهند. اين درحالي است كه متاسفانه نسبت به تجهيزات و فناوري روز دنيا عقب تر هستيم که این مشکلات باید هرچه زودتر برطرف شوند.

به گفته امی، در كنگره بين المللي بيهوشی، مراقبت های ويژه ودرد به غير از اساتيد و متخصصين ايراني و نخبگان داخلي اين رشته ۳۰ نفر سخنران خارجي از كشورهاي حوزه امريكاي شمالي و اروپایی و حدود ۲ هزار و ۵۰۰ نفر از متخصصين بيهوشي كشورو و چند صد پزشک از رشته هاي مختلف ديگر حضور دارند.

جايگاه پزشكان بيهوشي در كشور

وی با اشاره به اينكه در كشور حدود ۵ هزار نفر متخصص بيهوشی داريم كه حياتی ترين و خطرناک ترين خدمات باليني را ارائه مي دهند، تاكيد كرد: از طرفي ديگر مديريت حدود ۴ ميليون عمل جراحي در سال و مراقبت و مديريت بيماران در آی سی يو با حدود ۶ هزار تخت در اين بخش ها بر عهده متخصصين بيهوشی است که بی تردید نقش بسیار ارزنده و خطیری تلقی می شود.

امی افزود: متخصصين بيهوشي حياتي ترين خدمات را به بيماران ارئه مي دهند، حال آنكه ذات بيهوشي خطرناک، استرس زا و يكي از خطير ترين كارهاي باليني است كه پزشكان انجام مي دهند .به همین خاطر در برخي مواقع قابل مقايسه با هيچ خدمتي در پزشكي نيست.

دوازدهمين كنگره بين المللي بيهوشي، مراقبت هاي ويژه و درد ایران از ۳۱ شهريور تا سوم مهر ماه سال جاری در تهران برگزار می شود.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا