به گزارش ایسنا، سروش صادق نژاد، هدف اصلی لیگ خلاقیت رباتیک را تقویت خلاقیت و توانایی حل مساله دانشآموزان در کنار آشنایی آنها با اصول رباتیک دانست و افزود: این لیگ در دو بخش مجزا برگزار میشود و در نهایت تیمهای برتر هر بخش معرفی خواهند شد.
وی با اشاره به بخش اول این لیگ، اظهار کرد: در بخش اول از دانشآموزان خواسته میشود در خصوص موضوعی ایدهپردازی و خود را برای ارائه حضوری ایده محوری در ایام مسابقات آماده کنند.
صادق نژاد معیارهای ارزیابی در این بخش را خلاقیت دانشآموزان در ایده پردازی و نحوه ارائه ذکر کرد و یادآور شد: در بخش دوم از شرکتکنندگان خواسته میشود بر اساس قوانین این بخش رباتهای خود را طراحی کرده و بسازند.
به گفته وی، در روزهای مسابقه تیمهای شرکتکننده باید رباتهای خود را برای رقابت چند مرحلهای آماده کنند.رئیس کمیته فنی جشنواره بینالمللی رباتیک و هوش مصنوعی امیرکبیر، موضوع محوری این رقابتها را آب ذکر کرد و یادآور شد: با توجه به کمبود منابع آب در کشور و نیاز به شناخت چالشها و راهکارهای موجود در زمینه انباشت آب و همچنین بازگرداندن آب به چرخه طبیعی و ارائه راهکارهای موجود جهت جلوگیری از هدر رفت آن در حوزه خانگی و کشاورزی و جلوگیری از بوجود آمدن آلودگیهای زیست محیطی در حوزه آب، مساله کلی با عنوان "حفاظت از منابع آب، حفاظت از حیات نسل آینده" در این حوزه معرفی شده است و بر این اساس سعی بر آن است تا با استفاده از دانش رباتیک راه حلهای برون رفت از این معضل ارائه شود.
وی تاکید کرد: اجرای این لیگ با همکاری سازمان مدیریت منابع آب ایران و اداره آب و فاضلاب استان البرز برگزار میشود.صادق نژاد زمان ثبت نام این لیگ را اول مهر ماه ذکر کرد و افزود: زمان برگزاری این لیگ همزمان با روزهای مسابقات است.
رئیس کمیته فنی مسابقات رباتیک امیرکبیر همچنین از برگزاری پنجمین دوره مسابقات بینالمللی رباتیک جام دانشگاه صنعتی امیرکبیر (AUTCup 2015)، سومین دوره مسابقات بینالمللی هوش مصنوعی جام دانشگاه صنعتی امیرکبیر (AAIC 2015) و نخستین دوره مسابقات آزاد فیراکاپ 2015 (IRAN FIRACup Open 2015) خبر داد.
صادق نژاد تصریح کرد: این دوره از مسابقات در قالب 15 رشته مسابقات رباتیک و 10 رشته مسابقات هوش مصنوعی در دو بخش دانشآموزی و دانشجویی طراحی شده است.
وی زمان پیش ثبت نام این مسابقات را از روز 24 مرداد ماه اعلام و خاطرنشان کرد: ثبت نام این دوره از مسابقات تا امروز، 16 شهریور ماه ادامه دارد.صادق نژاد با تاکید بر اینکه تیمهای متقاضی از اول شهریور ماه تا اول مهرماه مهلت دارند تا نسبت به ارسال مستندات فنی تیم و پژوهشهای خود اقدام کنند، خاطرنشان کرد: هیئت داوران این جشنواره از اول تا 15 مهرماه اقدام به بررسی مستندات فنی رباتها میکنند و بر اساس صلاحیت، تیمهای منتخب برای شرکت در مسابقات انتخاب میشوند. وی تصریح کرد: ثبت نام نهایی تیمها از 15 مهر ماه آغاز میشود و تا پنجم آبان ادامه خواهد داشت.
No tags for this post.