کاهش مصرف نوشیدنی های شیرین در کودکان بیماری های قلبی را کاهش می دهد
به گزارش ایرنا از هلث، نوشیدنی های شیرین مانند نوشابه، شربت، نوشابه های انرژی زا، آب میوه های مصنوعی و چای یخ، سبب افزایش مقاومت بدن نسبت به انسولین و چاقی می شوند، به علاوه تری گلیسیرید خون را افزایش می دهند و از این رو افرادی که از کودکی به مصرف نوشیدنی های شیرین عادت می کنند، بیشتر در معرض بیماری های قلبی و اضافه وزن هستند.به گزارش انجمن دیابت آمریکا، 355 میلی لیتر نوشیدنی شیرین، حاوی 10 قاشق چای خوری شکر است.بر اساس این آمار، نوشابه های شیرین عامل مرگ 25 هزار آمریکایی و 184 هزار نفر در سراسر جهان در سال است.
در ادامه این گزارش آمده است که قند موجود در نوشابه و نوشیدنی های شیرین و کافئین موجود در نوشابه، سبب بلوغ زودرس دختران می شود؛ به این دلیل که مصرف نوشیدنی های حاوی قند مصنوعی، باعث افزایش غلظت انسولین بدن می شوند و افزایش انسولین با افزایش غلظت هورمون های جنسی مرتبط است. نتایج این تحقیقات در نشریه Journal of Nutrition منتشر شده است.
No tags for this post.