پروفسور رابرت لنگر از مشهورترین دانشمندان جهان در رشته مهندسی شیمی است که با انتشار بیش از هزار و 300 مقاله علمی،هزار اختراع و تاسیس 300 شرکت دانش بنیان از سوی مجله بوستون گلاب، لقب باهوش ترین مرد بوستون را دریافت کرده است.
وی بنیانگذار رشته مهندسی بافت در جهان است و به تازگی خبری از وی منتشر شد که نشان می داد وی موفق به کاشت گوش انسان روی بدن یک موش شده است.
پروفسور لنگر همچنین تاکنون جوایز بزرگ متعددی را از مقامات بلند پایه کشورها و مراکز علمی مختلف دریافت کرده و یکی از چهار فرد زنده ای است که موفق به کسب هر دو مدال ملی آمریکا در حوزه علوم و فناوری شده است.
وی که برای دریافت جایزه کاظمی از سوی پژوهشکده رویان به ایران دعوت شده بود، صبح امروز از آزمایشگاه ها و مراکز پژوهشی دانشگاه صنعتی شریف از جمله پژوهشکده نانوفناوری و محیط زیست و دانشکده برق بازدید کرد و در نشستی با مسوولان دانشگاه به بحث و گفتگو پرداخت.
لنگر در این نشست ابراز علاقه کرد که برای پیدا کردن زمینه های مناسب جهت برقراری ارتباط بین دانشگاهی از طریق تبادل دانشجویان پسا دکتری و همکاری برای انجام پروژه های مورد حمایت، گفتگوها را با مسوولان ادامه دهد.
**موسسات پژوهشی بهترین راه گسترش فعالیت های بین رشته ای
پروفسور لنگر درباره فعالیت های بین رشته ای از محورهای توسعه مورد نظر مسوولان دانشگاه صنعتی شریف است نیز گفت: نیازی به تغییر مدل دانشکده ای معمول نیست و ما در دانشگاه «ام آی تی» موسسات پژوهشی با موضوعات بین رشته ای و هدف های مشخص ایجاد کرده ایم که در آن بر حسب نیاز، پژوهشگران از رشته های مختلف می آیند و با یکدیگر همکاری های موثری را شکل می دهند.
به گزارش ایرنا از دانشگاه صنعتی شریف، وی افزود: لازم است این موسسات درست مانند دانشکده ها از ساختمان فیزیکی و امکانات برخوردار بوده که تعاملات بین متخصصان رشته های مختلف در آنجا شکل بگیرد.