دکتر هاشمی در مراسم اعطای سومین دوره جایزه کاظمی آشتیانی با اشاره به اعطای این جایزه به دانشمندان برتر در حوزه پزشکی، افزود: گرامیداشت دانشمند جوان زندهیاد دکتر سعید کاظمی آشتیانی فرصت مناسبی ایجاد کرده است تا از دانشمندان عرصه علوم زیستی و تلاش آنها در جهت ارتقای سلامت جامعه تقدیر کنیم.
وی اهدای این جایزه را از اقدامات قابل تقدیر جهاد دانشگاهی توصیف و اظهار کرد: اعطای این جایزه از سوی پژوهشگاه رویان با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری صورت گرفته است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اعطای سومین جایزه کاظمی آشتیانی به پروفسور رابرت لنگر، گفت: وی توانست در حوزه مسائل بهداشتی گامهای بزرگی در جهت ارتقای سلامت بردارد.
هاشمی با تبریک به این دانشمند، خاطرنشان کرد: پروفسور رابرت لنگر دارای بیشترین ارجاعات بود. ضمن آنکه وی بیش از 300 شرکت دانش بنیان شیمیایی، زیست مهندسی و ساخت وسایل پزشکی را تاسیس کرده است.
وی با تاکید بر اینکه پروفسور لنگر پدر علم بافت است، گفت: پروفسور لنگر بیش از 1300 مقاله پژوهشی منتشر کرده و موفق به ثبت بیش از هزار اختراع علمی شده است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وجه تمایز پروفسور لنگر با سایر محققان را موفقیت وی در تجاریسازی دانست و تاکید کرد: تجاریسازی دستاوردهای علمی مساله مهمی است که جمهوری اسلامی ایران نیز باید به آن توجه کند چرا که از طریق توسعه علمی میتوان اقدام به گسترش کارآفرینی و ثروتآفرینی کرد.
هاشمی به رشد علمی ایران اشاره کرد و گفت: ایران در سال 2013 با انتشار مقالات علمی حائز رتبه هجده جهانی به لحاظ تولید علمی شد و در سال 2014 نیز حائز رتبه 16 جهانی شد.
وی ادامه داد: علیرغم کاهش تولیدات علمی، محققان کشور به سمت کیفیسازی تولیدات علمی رفتند.
به گزارش ایسنا، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید براینکه این وضعیت بر کشور ترکیه نیز حاکم است، گفت: امیدواریم با حضور محققان بزرگ بینالمللی، ایران به سمت استفاده از یافتههای علمی هدایت شود.
No tags for this post.