بسیاری از درمان های دیابت نوع دو با حساس کردن بیشتر بدن نسبت به انسولین کار می کنند؛ انسولین هورمونی است که به پایین آوردن قند خون کمک می کند.
محققان گفتند: این مطالعه اولین مطالعه ای است که به طور موفقیت آمیزی با مداخله در عمکلرد یک پروتیین در کبد موجب کاهش تولید گلوکز در کبد موش شده است.
دکتر بریان فینک استادیار پزشکی در دانشگاه سنت لوییس واقع در واشنگتن در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد: تصور می کنیم که این راهکار بتواند به تولید داروهای موثرتر برای دیابت نوع دو منجر شود. دارویی که بتواند تولید گلوکز را مسدود کند این پتانسیل را دارد که به میلیون ها نفر که به شایع ترین شکل دیابت مبتلا هستند، کمک کند.
محققان با استفاده از یک مولفه تجربی به نام MSDC-0602 در موش ها نشان دادند که این مولفه می تواند موجب مهار ساختن پروتیینی شود که به انتقال پیروات (pyruvate) از جریان خون به میتوکندری کمک می کند.پیروان یک مولفه گلوکز است و میتوکندری بخشی از سلول است که انرژی آن را تامین می سازد.
محققان تصور می کنند که پیشگیری از تولید گلوکز می تواند به ارائه روش بهتری برای درمان دیابت و کمک به بیماران مبتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی کمک کند.
به گزارش ایرنا از مدیکال نیوز، این مطالعه در نشریه Cell Metabolism منتشر شده است.