روش غلبه بر موانع اپی ژنتیکی شبیه سازی ابداع شد
یک پژوهشگر دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد آمریکا با بیان اینکه دستاورد جدید برای غلبه بر موانع اپیژنتیکی برای تسهیل روش شبیهسازی به انجام رسیده است، تاکید کرد: استفاده از روش شبیهسازی با وجود کاربردهای فراوان، دارای درصد بسیار پایین برای موفقیت است به صورتی که برای تولد یک نوزاد شبیهسازی شده، گاهی صدها بار انجام چرخه شبیهسازی لازم است، بنابراین با ابداع روشی ساده برای برداشتن این مانع اپیژنتیکی موفق به غلبه بر درصد پایین موفقیت در شبیهسازی شده است.
وی اضافه کرد: استفاده از روش شبیهسازی با وجود کاربردهای فراوان، دارای درصد بسیار پایین موفقیت است به طوری که برای تولد یک نوزاد شبیهسازی شده، گاهی صدها بار انجام چرخه شبیه سازی لازم است.
پژوهشگر دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد آمریکا با اشاره به اینکه یافتن علت درصد موفقیت پایین انجام روش شبیهسازی توسط وی منجر به کسب جایزه پژوهشگاه رویان در گروه فناوری زیستی شده است، تصریح کرد: در هر سلول اطلاعات وراثتی به صورت ژن قرار دارد و شبکه پیچیدهای بر سطح ژن ها منجر به تنظیم فعال یا غیرفعال بودن ژنهای هر سلول میشود که به عنوان اپیژنوم نام دارد.
ژانگ خاطرنشان کرد: یافتن عوامل اپیژنتیکی که مانع موفقیت در شبیهسازی است، از اهداف دست یافته در این پژوهش است که نشان میدهد اضافه شدن یک گروه متیل به بخشی از ژن در سلولهای تخمکی از رشد و تقسیم آنها به شکل تخم لقاح یافته جلوگیری میکند.
به گزارش ایسنا ، وی در پایان یادآور شد: بر طبق این پژوهش با ابداع روشی ساده برای برداشتن این مانع اپیژنتیکی موفق به غلبه بر درصد پایین موفقیت در شبیهسازی شده است که این یافته با کاهش هزینههای شبیهسازی استفاده از این روش را آسان میکند.
No tags for this post.