به گزارش ایرنا از هلث،محققان دانشکده پزشکی دانشگاه «نورت کارولینا» در مطالعه ای متوجه شدند، تغذیه نوزادان با شیر مادر در چند ماه اول زندگی آنها تاثیر زیادی بر ترکیب، نوع و ثبات میکروبیوم روده دارد.میکروبیوم به اجتماع بزرگی از باکتری هایی گفته می شود که در بدن انسان و به ویژه در دستگاه گوارش زندگی می کند.
محققان در این مطالعه دریافتند،نوزادانی که در چند ماه اول زندگی فقط از شیر مادر تغذیه می کنند دارای اجتماعات میکروبی هستند که به آنها در هضم غذاهای سفت کمک می کند.براساس این مطالعه، کودکانی که با شیر مادر تغذیه نشده اند از اجتماعات میکروبی لازم برای هضم غذاهای سفت برخوردار نیستند.محققان می گویند، این کودکان در دوره انتقال به مصرف غذاهای سفت به دردهای معده و کولیک مبتلا می شوند.
نتیجه این مطالعه تاییدی است بر اینکه اجتماعات میکروبی روده نقش مهمی در کمک به انسان برای هضم غذا و مبارزه با پاتوژن ها ایفا می کند.
پاتوژن ها میکرو ارگانیسم هایی هستند که سبب ایجاد بیماری در انسان می شود.
این مطالعه مهر محکمی است بر توصیه های سازمان جهانی بهداشت و دیگر نهادهایی که به مادران توصیه می کنند که نوزادان خود را در شش ماه اول زندگی تنها با شیر خود تغذیه کنند.این مطالعه در مجله Cellular and Infection Microbiology منتشر شده است.