به گزارش سیناپرس، علیرضا قاسمیفرزاد در جلسه ستاد استانی مدیریت کرونا، با اشاره به اینکه شرط حضور معلمان، دبیران و کارکنان در مدارس، تزریق سه دُز واکسن کرونا است، افزود: دورکاری برای مادران دارای فرزند زیر شش سال برای یک هفته دیگر تمدید شد.
وی بیان کرد: غیر حضوری شدن مدارس در افت تحصیلی دانش آموزان تاثیر داشته که با توجه به تغییر رنگ بندی استان، مدارس و دانشگاه ها در مناطق نارنجی کرونایی باز و آموزش حضوری است.
علیرضا قاسمیفرزاد همچنین تصریح کرد: آموزش در سه شهرستان دارای وضعیت قرمز کرونایی شامل رزن، درگزین و فامنین به جز مقطع ابتدایی در مناطق شهری در سایر مقاطع آموزش حضوری و با رعایت پروتکلهای بهداشتی صورت میگیرد.
وی با اعلام اینکه مرکز خوابگاهی شبانه روزی در مناطق زرد با ۷۰ درصد، نارنجی با ۵۰ درصد و در مناطق با وضعیت قرمز کرونایی با ۳۰ درصد ظرفیت باید فعال شود، گفت: شرط حضور معلمان، دبیران و کارکنان در مدارس، تزریق سه دز واکسن کرونا است و دانش آموزان نیز باید نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند.
استاندار همدان در بخش دیگری از صحبتهای خود اظهار کرد: فعالیتهای فرهنگی، ورزشی و عمومی در سه شهرستان با رنگبندی قرمز رزن، فامنین و درگزین با ۳۰ درصد ظرفیت و باقی شهرستانها با ۴۰ درصد ظرفیت مکانی و رعایت فاصله گذاری همچنین مراسم آیینی، فرهنگی و نماز جمعه با ۵۰ درصد ظرفیت برگزار میشود.
قاسمیفرزاد با اشاره به اینکه روند آموزش در مدارس استان به جز مقطع ابتدایی در مناطق شهری به صورت حضوری برگزار میشود، مطرح کرد: مهد کودکها در شهرستانهای دارای وضعیت قرمز کرونایی با ۲۵ درصد فعال شده تا مادران شاغل به ویژه کادر بهداشت و درمان بتوانند از این امکان برای فرزندان استفاده کنند.
وی با بیان اینکه دورکاری برای مادران دارای فرزند زیر شش سال برای یک هفته دیگر تمدید شد، عنوان کرد: کارمندان بانکها، ادارات و دستگاههای خدمات رسان برای حضور در محل کار باید سه دز واکسن را تزریق کنند همچنین ورود کارکنان و مراجعان با ماسک به ادارات الزامی است.
قاسمیفرزاد همچنین اظهار کرد: بی توجهی صنوف به مصوبات ستاد کرونا و به مخاطره انداختن سلامت مردم، قابل پذیرش نیست بنابراین اتاق اصناف نسبت به ابلاغ مصوبات و بررسی اجرای آنها دقت کنند.
وی تصریح کرد: با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال و افزایش مسافرت ها باید ستاد تسهیل سفر تشکیل و نسبت اسکان، تغذیه و ارائه خدمات توسط دستگاه ها با در نظر گرفتن وضعیت کرونا تصمیم گیری کند.
استاندار همدان بیان کرد: درباره نسخ الکترونیک نیز مکاتبهای با مجموعه بیمهای برای پذیرش نسخ کاغذی صورت گیرد و در فرصت پیش بینی تا اردیبهشت سال آینده باید نسبت به تقویت زیر ساختها اقدام شود.
قاسمیفرزاد با اشاره به اینکه کمیتهای نسبت به بررسی آثار روانی، اجتماعی و اقتصادی ناشی از کرونا تشکیل و نسبت به رفع مشکلات برنامه ارائه کند، افزود: اغناسازی برای تزریق واکسن با بهره گیری از ظرفیت رسانهها، تبلیغ در تلویزیون شهری و استفاده از تریبون نماز جمعه انجام شود.
وی در ادامه مطرح کرد: مرگ و میر ناشی از کرونا در کشور از ۷۰۰ نفر در روز به حدود ۱۰۰ نفر کاهش یافته و در استان نیز در مقطعی صفر و هم اینک به سه تا پنج نفر در روز رسیده که کاهش مرگ و میر نتیجه تزریق واکسن است.
استاندار همدان در پایان با بیان اینکه واکسن، ایمنی ۱۰۰ درصد ایجاد نمیکند ولی خط مرگ و میر را به صفر میرساند، گفت: سیر نزولی کرونا در استان در حال تحقق است که باید برای پیشگیری از شیوع و گسترش دوباره این ویروس مراقبت و تلاش کرد.