دکتر محمد طاهری در گفتگو با خبرگزاری سیناپرس از فوت دو نفر در استان همدان درشبانه روز گذشته خبر داد و گفت: این رقم از ابتدای شیوع بیماری تا کنون به سه هزار و ۱۴۰ مورد افزایش یافته است.
وی افزود: تعداد موارد مثبت در بخش بستری و سرپایی در ۲۴ ساعت گذشته ۴۰ مورد جدید اعلام کرد و گفت: در بخش سرپایی به عدد ۹۹ هزار و ۶۴۹ مورد و در بخش بستری به ۳۱ هزار و ۲۳ مورد افزایش یافته است.
وی به تعداد مراجعین سرپایی به اورژانس بیمارستانها با علائم تنفسی مشکوک به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته اشاره کرد و افزود: این رقم ۴۸۹ نفر بوده که۵۲ مورد در بخش عادی، ۱۵ مورد در بخش ICU بستری شدند و حال ۳۵ نفر وخیم گزارش شده است.
دکتر طاهری به آمار شهرستانها اشاره کرد و یادآور شد: شهرستان اسدآباد یک هزار و ۶۴۵مورد، بهار یک هزار و ۵۶۷ نفر، تویسرکان یک هزار و ۵۸۲، رزن یک هزارو ۲۳۸، قروه درگزین ۴۱۸ مورد، فامنین ۴۱۴ مورد، کبودرهنگ یک هزار و ۵۴۱، ملایر پنج هزار و ۷۷۹ نفر، نهاوند چهار هزار و ۱۵۴، همدان ۱۲ هزار و ۸ و خارج از استان ۶۷۷مورد مثبت گزارش شده است.
گزارش : محمد جواد صفری

