نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

فوت سه همدانی بر اثر کرونا

دکتر محمد طاهری در گفتگو با خبرگزاری سیناپرس از فوت سه نفر در استان همدان درشبانه روز گذشته خبر داد و گفت: این رقم از ابتدای شیوع بیماری تا کنون به سه هزار  و ۱۳۳ مورد افزایش یافته است.

وی افزود:  تعداد موارد مثبت در بخش بستری و سرپایی در ۲۴ ساعت گذشته ۴۱ مورد جدید اعلام کرد و گفت: در بخش  سرپایی به عدد ۹۹ هزار و ۵۳۵ مورد و در بخش بستری به ۳۰ هزار و  ۹۸۶ مورد افزایش یافته است.
وی به تعداد مراجعین سرپایی به اورژانس بیمارستانها با علائم تنفسی مشکوک به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته اشاره کرد و افزود: این رقم ۵۴۶ نفر بوده که ۵۴  مورد در بخش عادی، ۱۴ مورد در بخش ICU بستری شدند و حال ۳۲ نفر وخیم گزارش شده است.
دکتر طاهری به آمار شهرستانها اشاره کرد و یادآور شد: شهرستان اسدآباد یک هزار و ۶۴۳ مورد، بهار یک هزار و  ۵۶۷ نفر،  تویسرکان یک هزار و ۵۸۰،  رزن یک هزارو ۲۳۶، قروه درگزین ۴۱۷ مورد، فامنین ۴۱۲ مورد، کبودرهنگ یک هزار و ۵۴۰، ملایر پنج هزار و ۷۷۵ نفر،  نهاوند چهار هزار و ۱۴۴،  همدان  ۱۱ هزار و ۹۹۶ و خارج از استان ۶۷۶ مورد مثبت گزارش شده است.

گزارش : محمد جواد صفری

خروج از نسخه موبایل