دکتر مجید حنیفه در گفت و گو با خبرگزاری سیناپرس اظهار کرد: این داروها هیچ گونه اصالت و اطمینانی برای مصرف نداشته و افراد نباید فریب این تبلیغات را بخورند چرا که برخی از آنها سلامت افراد را تهدید می کند و تنها برای خالی کردن جیب شهروندان بوده و غیر مجاز هستند.
وی افزود: دارویی از نظر مجموعه غذا و دارو مورد تایید است که برچسب اصالت داشته باشد و این موضوع در تمامی داروخانه ها رعایت می شود اما داروهای غیر مجاز در خارج از داروخانه ها و از طریق فضای مجازی در اختیار مردم قرار می گیرد که توصیه می شود شهروندان تحت هیچ شرایطی به این داروها اطمینان نکنند.
وی با بیان اینکه برخی عطاری ها اقدام به فروش کپسول های دست سازی می کنند؛ تصریح کرد: این نوع محصولات که فاقد اطمینان هستند برای شهروندان خطر آفرین بوده و حتی در برخی موارد جان آنها را به خطر می اندازد.
حنفیه ادامه داد: از عطاری ها نظارت و بازرسی ها به صورت مداوم انجام می شود، اما این نوع محصولات به دور از چشم بازرسان ممکن است به فروش برسد و یا در مکانی غیر از عطاری عرضه می شود که خود شهروندان باید عاقل باشند و از مصرف چنین مواردی خودداری کنند.
کارشناس غذا و داروی علوم پزشکی به فروش داروها به صورت تعداد اشاره کرد و گفت: برخی داروها به صورت تعدادی در داروخانه ها عرضه می شود که این نوع توزیع باید به صورت ایمنی انجام شود به گونه ای که از تماس مستقیم دست با دارو خودداری شود همچنین قبل از باز کردن درب یا پاکت دارو دست ها به خوبی ضد عفونی شود.
گزارش: کامبیز قمری