معدوم سازی ۴۰۰ کیلو گرم گوشت قرمز تا ۲۹۱ کیلوگرم گوشت مرغ

دکتر محمود  رضا رسولی در گفتگو با خبرگزاری سیناپرس اظهارکرد: بازرسی ها توسط مجموعه دامپزشکی به صورت مدون و برنامه ریزی شده انجام می شود و تمامی سطح مختلف شهر، حاشیه شهر و داخل شهر بازرسی انجام می شود.
وی افزود: نظارت و بازرسی از مراکز عرضه و توزیع گوشت و مواد خام دامی و قصابی ها به صورت مداوم انجام می شود و در این راستا در عصر روز گذشته ۲۰ مهر ماه از یک قصابی ۴۰۰ کیلوگرم گوشت قرمز غی قابل مصرف ضبط و معدوم سازی شد.
دکتر رسولی خاطرنشان کرد: شهروندان درصورت مشاهده تخلفات بهداشتی می توانند به مجموعه دامپزشکی موضوع را از طریق سامانه ۱۵۱۲ اطلاع رسانی کنند.
مدیر کل دامپزشکی استان همدان همچنین در بخش دیگری از سخنان خود از ضبط و معدوم سازی ۲۹۱ کیلوگرم مرغ تاریخ منقضی توسط بازرسین دامپزشکی همدان خبر داد و گفت:در پی بازرسی صورت گرفته توسط بازرسان بهداشتی دامپزشکی مقدار ۲۹۱ کیلوگرم گوشت مرغ تاریخ منقضی از یک واحد صنفی کشف، ضبط و امحاء شد.
وی خاطرنشان کرد: در راستای صیانت از بهداشت و سلامت عمومی جامعه و همچنین تلاش در جهت تحقق شعار نظارت دامپزشکی از مزرعه تا سفره، بازرسان بهداشتی دامپزشکی استان در قالب دو شیفت کاری صبح و بعدازظهر  فعالیت خود را با هدف نظارت بر مراحل تولید، نگهداری، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی سالم و بهداشتی بصورت مرتب و روزانه انجام می دهند.
وی افزود: در پی بازرسی کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی این اداره از واحدهای تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی سطح شهر همدان، مقدار ۲۹۱ کیلوگرم گوشت مرغ بعلت انقضاء تاریخ مصرف درحضور کارشناسان تعزیرات حکومتی امحاء شد.

گزارش: زهرا فرامرزدوست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا