نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

آووکادو چربی شکم زنان را تعدیل می کند

به گزارش خبرگزاری سیناپرس و  به نقل از ساینس دیلی، در مطالعه محققان دانشگاه ایلینوی آمریکا، ۱۰۵ بزرگسال مبتلا به اضافه وزن و چاقی در یک آزمایش تصادفی کنترل شده که یک وعده غذا در روز به مدت ۱۲ هفته دریافت می‌کردند، شرکت کردند.

نتایج نشان داد زنانی که از آووکادو به عنوان بخشی از وعده غذایی روزانه خود استفاده می‌کردند، چربی عمیق شکمی شأن کاهش یافت.

«نیمان خان» سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: ما علاقه مند بودیم که بدانیم خوردن آووکادو با نحوه ذخیره چربی بدن در افراد چه می‌کند. محل چربی در بدن نقش مهمی در سلامتی دارد.

وی در ادامه توضیح می‌دهد: در ناحیه شکم، دو نوع چربی وجود دارد: چربی که درست در زیر پوست تجمع می‌یابد و چربی زیرجلدی نامیده می‌شود و چربی که در قسمت عمیق‌تر شکم تجمع می‌یابد که معروف به چربی احشایی است و اندام‌های داخلی را احاطه کرده است. افراد با نسبت بیشتر از چربی احشایی عمیق‌تر در معرض خطر بیشتر ابتلاء به دیابت هستند. بنابراین ما علاقه مند بودیم تعیین کنیم که آیا نسبت چربی زیرجلدی به احشایی با مصرف آووکادو تغییر می‌کند یا خیر.

شرکت کنندگان به دو گروه تقسیم شدند. یک گروه وعده‌های غذایی حاوی آووکادوی تازه دریافت کردند، در حالی که گروه دیگر وعده غذایی با مواد یکسان و کالری مشابه دریافت کردند که حاوی آووکادو نبود.

در آغاز و پایان ۱۲ هفته، محققان چربی شکمی شرکت کنندگان و تلرانس گلوکز، اندازه متابولیسم و نشانگر دیابت را در آنها اندازه گیری کردند.

محققان مشاهده کردند شرکت کنندگان زنی که روزانه آووکادو را به عنوان بخشی از وعده غذایی خود مصرف می‌کردند، میزان چربی احشایی شکم شأن کاهش یافته که نشان می‌دهد توزیع مجدد چربی به دور از اندام‌ها بوده است. با این حال، توزیع چربی در مردان تغییر نکرده بود و نه در مردان و نه در زنان بهبودی در تلرانس گلوکز مشاهده نشد.

منبع:مهر

خروج از نسخه موبایل