نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

فعالیت بیشتر انجمن ها در گرو استقلال آنهاست

به گزارش خبرگزاری سیناپرس، فرامرز عباسی دانشجوی کارشناسی ارشد مقطع کارشناسی در رشته نوازندگی موسیقی جهانی در دانشگاه هنر، که به تازگی به عنوان دبیر انجمن علمی دانشکده موسیقی برگزیده شده، اظهار کرد: انجمن علمی دانشکده موسیقی از فعال‌ترین انجمن‌های علمی دانشگاه هنر به حساب می‌آید، از جمله فعالیت‌هایی که در این سال‌ها انجام شده می‌توان به برگزاری جشنواره موسیقی صبا، برگزاری نشست‌ها و وبینارها با دعوت از اساتید و موزیسین‌های معتبر داخلی و خارجی، انتشار نشریه‌ ی موسیقی سرایش و… اشاره کرد.

وی در خصوص رویکرد انتخابی انجمن علمی دانشکده موسیقی دانشگاه هنر، در طول مدتی که دبیری این انجمن را عهده دار است، گفت: رویکرد من برای این دوره‌ از انجمن علمی، انجام دادن کارها با مشارکت گروهی دانشجویان و نظرخواهی از آن‌هاست تا کمبودها و دغدغه‌های دانشجویان را تا حد امکان جبران کنیم. همچنین در نظر داریم انتشار نشریه‌ سرایش را چندین دوره به انجام برسانیم.

عباسی درادامه افزود: تا کنون دو وبینار آشنایی با متد میوزماسل، با دعوت از آقای ادوارد مالاوی از آمریکا، و وبینار بعدی که مستر کلاس پیانو و با دعوت از آقای موریتس ارنست بود، برگزار شد. هدف از برگزاری چنین گردهمایی‌ها یا وبینارهایی، در ابتدا بالا بردن سطح علمی و عملی دانشجویان است. زیرا در شرایط پاندمی حال حاضر، ایجاد شوق و انگیزه در دانشجویان اهمیت زیادی دارد. از دستاوردهای این دو وبینار برگزار شده، می‌توان به شناخت آسیب‌های نوازندگی و بالا بردن سطح نوازندگی اشاره کرد.

دبیری انجمن علمی دانشکده موسیقی دانشگاه هنر، با اشاره به گستره فعالیت‌های این انجمن بیان کرد: فعالیت‌های آموزشی (شامل برگزاری کارگاه‌ها و کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی)، رویدادهای علمی شامل برگزاری مسابقات و جشنواره‌ها، تولید و نشر محتوای علمی از جمله انتشار نشریات و کتاب در زمینه‌های مرتبط، تولید فیلم و نرم‌افزار، فعالیت در صفحات مجازی، فعالیت‌های پژوهشی مانند پروژه‌های تحقیقاتی کارآفرینی و هم‌اندیشی با دانشجویان، خلاقیت‌های علمی مانند ثبت اختراعات و ابتکارات و نوآوری‌ها جزء فعالیت های قابل ملاحظه و ارزشمند انجمن محسوب می شوند.

وی با اشاره به اثر بخشی فعالیت انجمن علمی دانشکده موسیقی دانشگاه هنر در فضای مجازی گفت: یکی از اولین حوزه‌هایی که انجمن علمی از لحظه شروع  فعالیت، بر آن تمرکز داشته، فعالیت در صفحات مجازی و اطلاع‌رسانی‌های موثر بود. فضای مجازی پتانسیل فوق‌العاده‌ای برای فعالیت بهتر است و البته انجام چنین برنامه‌ها و فعالیت‌هایی نیاز به هماهنگی‌هایی دارد که شاید بهتر است پیش از حاصل شدن مطرح نشود، اما به طور کلی می‌توانم بگویم از فرصت‌ها و امکانات این فضا از بدو ورود به انجمن تا به امروز استفاده کرده‌ایم.

فرامرزی با مثبت قلمداد کردن برگزاری رویدادهای علمی و تخصصی با کمک و پشتیبانی دانشگاه هنر، بیان کرد: بهترین فعالیتی که می‌توان انجام داد این است که رویدادهایی برگزار شود که از نظر علمی و تخصصی به نفع دانشجویان باشد و دانشجویان بتوانند از آن به بهترین شکل استفاده کنند. از جمله فعالیت‌های پیشین انجمن علمی که در این راستا بسیار موثر واقع شد می‌توان به برگزاری جشنواره صبا اشاره کرد که علاوه‌ بر این که جشنواره‌ای با سطح علمی بالا بود، مکان برگزاری اجراها سالن‌های رودکی و وحدت که از بهترین سالن‌های اجرا در کشور هستند، برای اجرای آن در نظر گرفته شده بودند و این مشوق خوبی برای همکاری و شرکت دانشجویان شد.

دبیر انجمن علمی دانشکده موسیقی دانشگاه هنر، ارتباط انجمن‌های مختلف دانشگاه با یکدیگر را به عنوان یکی از اصلی‌ ترین مسائل برشمرد و در این خصوص اظهار کرد: با برقراری این ارتباط، ارتقاء و سازندگی با کیفیت بالاتری اتفاق می‌افتد. در مدت فعالیت در انجمن علمی موسیقی، با انجمن علمی طراحی گرافیک دانشگاه ارتباط برقرار کردیم و اعضای انجمن گرافیک در طراحی پوسترها و اطلاع‌رسانی‌ها در شبکه‌های مجازی همکاری قابل توجهی داشته و نقش شایانی در این مورد داشتند. همچنین در نظر داریم این ارتباط را با انجمن‌های دیگر نیز بسط دهیم، زیرا هر کدام از رشته‌های هنری تخصصی منحصر به فرد دارند و همکاری اعضای این انجمن‌ها با یکدیگر باعث کیفیت بالاتر فعالیت‌ها به طور حرفه‌ای می‌شود و این یکی از اصلی‌ترین مسائل در جذب مخاطب است. تنوع برای انجام چنین کارهایی بسیار بالا است. برگزاری وبینارها و مسترکلاس‌ها برای ارتقاء سطح علمی دانشجویان، ارتباط با سایر دانشگاه‌ها و برگزاری جشنواره‌های بین رشته‌ای نیز انجام شده است.

منبع:ایسنا

خروج از نسخه موبایل