قهوه خطر ابتلا به بیماری مزمن کبد را کاهش می دهد

به گزارش خبرگزاری سیناپرس و  به نقل از مدیسن نت، محققان دانشگاه ساوتهمپتون می‌گویند که مصرف روزانه سه تا چهار فنجان قهوه از هر نوع بیماری کبدی پیشگیری می‌کند.

دکتر «پل رودریک»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «به نظر می‌رسد انواع قهوه‌ها در برابر بیماری شدید کبد محافظت می‌کنند. اما قبل از اینکه بخواهیم به عموم مردم توصیه کنیم قهوه بنوشند یا میزان مصرف آن را به دلایل حفظ سلامت کبد افزایش دهند، تحقیقات بیشتری لازم است.»

وی تاکید می‌کند که این مطالعه اثبات نمی‌کند که قهوه از بیماری کبدی پیشگیری می‌کند بلکه وجود این ارتباط را نشان می‌دهد.

به گفته رودریک، «هنوز مشخص نیست که کدامیک از اجزای تشکیل دهنده قهوه از کبد محافظت می‌کند.»

به گفته محققان، میزان بیماری‌های کبدی به طور پیوسته در حال افزایش است و تخمین زده می‌شود سالانه عامل ۲ میلیون مرگ در سراسر جهان است.

در این مطالعه، حدود ۵۰۰ هزار نفر که میزان مصرف قهوه شأن مشخص بود به مدت میانگین ۱۱ سال تحت نظر بودند.

در مقایسه با افرادی که قهوه نمی‌نوشیدند، کسانی که قهوه می‌نوشیدند ۲۱٪ با کاهش خطر بیماری مزمن کبدی و ۲۰٪ با کاهش خطر بیماری کبد چرب روبرو بودند. محققان دریافتند خطر مرگ آنها در اثر بیماری مزمن کبدی ۴۹٪ کاهش یافته است.

منبع:مهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا