علی عطاییان در گفتگو با خبرگزاری سیناپرس، اظهار کرد: در صورتیکه تحریم ها برداشته شود، شرکت های دانش بنیان محصولات خود را می توانند به کشورهای دنیا صادر و معرفی کنند و به این ترتیب توان رقابت در بازار خارجی را به دست می آوریم.
وی افزود: در حال حاضر در شرایط فعلی تنها به برخی از کشور ها می توان محصولات را صادر کرد، اما در حوزه صادرات با توجه به محدودیت های پستی برخی محصولات از جمله دستگاه های این شرکت که باید به صورت چمدانی وجود داشته باشد امکان پذیر نیست.
عطاییان ادامه داد: بری بهبود روند کار و حمایت از شرکت های دانش بنیان مجموعه گمرک و پست باید پست چمدانی را راه اندازی کنند تا بتوانیم محصولات خود را عرضه کنیم و در حوزه صادرات فعالیت های بهتری داشته باشیم.
مدیر عامل این شرکت گفت: اغلب مردم ریسک پذیر نبوده و از محصولاتی که بر روی آنها تجربه شده، استقبال می کنند بنابراین به روش های سنتی و قدیمی ادامه می دهند، و از محصولات نوپدید استقبال نمی کند و این در حالیست که از صرفه اقتصادی این محصولات آگاهی ندارند.
وی به دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه زنبور عسل این شرکت اشاره کرد و گفت: از طریق این دستگاه می توان به افزایش 150 درصدی تولید عسل دست یافت.
عطاییان تصریح کرد: در حال حاضر تعداد زیادی کار آموز در برخی استانها و برخی کشورهای همسایه داریم که امیدواریم در آینده رئیس جمهور شرایط فعالیت شرکت های دانش بنیان را تسهیل کند.
مدیر عامل شرکت دانش بنیان تلقیح زنبور عسل الوند با بیان اینکه این شرکت به زنبورداران کمک می کند، تا میزان تولید خود را بالا ببرند، خاطرنشان کرد: حتی افراد خانه دار می توانند در محوطه تراس منزل خود اقدام به پرورش زنبور عسل و در نهایت تولید عسل مشغول شوند.
وی در پایان گفت: یک زنبور عسل 6 کیلومتر از کندوی خود دور می شود، بنابراین از طریق این دستگاه زنبورها را در کنار یکدیگر قرار می دهیم و به این ترتیب با بالا رفتن تعداد ملکه زنبور عسل می توان به میزان بیشتری از تولید عسل دست یافت.
گزارش: زهرا فرامرزدوست