به گزارش خبرگزاری سیناپرس، دکتر آرتین کمالی اظهار کرد: شوک الکتریکی وارده اگر قوی باشد میتواند فرد را بیهوش، تنفس او را قطع و سبب تشنج یا ایست قلبی، آسیب به مغز، قلب یا سایر اندامها و حتی مرگ شود.
وی گفت: برق گرفتگی با توجه به قدرت و نوع جریان برق و مدت تماس کودک میتواند باعث ایجاد لرزشی لحظهای، سوختگی و یا آسیب جدی و در نهایت منجر به مرگ شود.
دکتر کمالی با بیان اینکه طی دو ماه نخست سال جاری 4 نفر بر اثر برق گرفتگی جان خود را از دست دادند، خاطرنشان کرد: در هفته جاری جوان ۳۰ ساله ای حین جوشکاری در منزل مسکونی به علت اتصال برق، جان خود را از دست داد.
وی با اشاره به اینکه چندی پیش نیز کودک پنج ساله قهاوندی هنگام بازی در بالکن منزل مسکونی دچار برق گرفتگی شد و جان باخت، اظهار کرد: البته پس از بروز این حادثه تلخ، مادر کودک با دیدن پیکر بی جان فرزندش برای نجات او تلاش کرد اما بلافاصله پس از لمس بدن کودک وی نیز دچار برق گرفتگی و آسیب جزئی شد.
دکتر کمالی با اشاره به فوت دو نفر دیگر طی سال جاری در استان بر اثر برق گرفتگی، افزود: شوک الکتریکی یا همان برقگرفتگی یکی از حوادث ناخوشایندی است که میتواند بر اثر بیاحتیاطی و ایمن نبودن محیط زندگی برای افراد به خصوص کودکان روی دهد.
وی در پایان گفت: سال گذشته هشت نفر بر اثر برق گرفتگی در استان همدان جان خود را از دست دادند که از این تعداد دو نفر زن و مابقی مرد بودند.