مهندس سید علیرضا موسوی، مدیرعامل نیروگاه رامین اهواز با اشاره به اقدامات اخیر نیروگاه رامین در زمینه ساخت و بازسازی انواع تجهیزات و قطعات نیروگاهی اظهار کرد: اعتماد ملی به توان ایرانی و گام نهادن در مسیر خودکفایی در صنعت برق کشور طی سالهای گذشته نهادینه شده و نیروگاه رامین اهواز با تکیه بر تخصص و تجربه کارکنان خود اقدامات مهمی را انجام داده که در آخرین اقدام خود با راهاندازی کارگاه مبدلسازی توانستیم در این زمینه نیز به خودکفایی کامل برسیم.
وی همچنین با اشاره به ساخت بیش از 50 هزار قطعه و تجهیزات نیروگاهی طی چهار سال گذشته از آمادگی این نیروگاه به منظور انتقال تجربیات و همکاری با سایر نیروگاهها و صنایع کشور در این خصوص خبر داد.
مهندس غلامرضا چرخابزاده، معاونت نگهداری و تعمیرات این نیروگاه نیز گفت: تجهیز و راهاندازی کارگاههای مختلف ساخت و بازسازی قطعات و تجهیزات نیروگاهی از رویکردها و برنامههای مدون ما طی سالهای گذشته بوده و با توجه به تجارب گذشته و اهمیت موضوع، توانستیم با انجام تحقیقات و محاسبات فنی و تخصصی، برای اولین بار اقدام به راهاندازی کارگاه ساخت و بازسازی مبدلهای حرارتی با تنوع و ظرفیتهای مختلف کنیم.
وی گفت: نیروگاهها به جهت دارا بودن ساختار فنی خاص، نیازمند بکارگیری انواع مبدلها در سیکل تولیدی خود هستند که ساخت و بازسازی مبدلها به دلیل ضرورت استفاده و تنوع شکل، هزینههای مستقیم و غیر مستقیم سنگینی را به نیروگاه وارد میکند.
وی با اشاره به مشکلات و محدودیتهای این نوع مبدلها نیز اظهار کرد: عدم وابستگی به نمونه خارجی و هزینه مناسب ساخت این مبدلها و صرفه جویی چشمگیر ارزی و ریالی، کاهش زمان توقفهای ناخواسته و افزایش پایداری واحدها و رعایت دقیقتر استانداردهای متناسب با شرایط نیروگاه را میتوان از مهمترین مزایای مبدلهای ساخته شده عنوان کرد.
به گزارش ایسنا، وی خاطرنشان کرد: مبدلهای ساخته شده در این نیروگاه قابلیت استفاده در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و سایر صنایع را دارا هستند.
No tags for this post.