به گزارش خبرگزاری سیناپرس هادی سالم اظهار کرد: دانشجویان باید از هر گونه تجمع در داخل خوابگاه های خودداری کنند و فاصله اجتماعی را با هم خوابگاهی ها رعایت کنند.
وی در ادامه با اشاره اقدامات در حال انجام در خوابگاه های دانشجویی برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا صورت می گیرد، افزود: ضدعفونی منظم و مرتب اماکن مختلف خوابگاه ها و تب سنجی دانشجویان ساکن در سراهای دانشجویی همه روزه انجام می شود.
وی تصریح کرد: با توجه به تعطیلی دو هفته ای دانشگاه ها به دنبال قرار گرفتن همدان در وضعیت قرمز کرونایی و با توجه به اینکه فضای عمومی خوابگاه ها به صورت مشترک بوده؛ توصیه می شود، دانشجویان تا حد امکان از سکونت در خوابگاه ها در این بازه زمانی اجتناب کنند.
سالم تاکید کرد: استفاده از ماسک در اماکن عمومی خوایگاه ها الزامی بوده و از دانشجویان در خواست می شود به این موضوع مهم توجه ویژه داشته باشند.
دانشجویان در خوابگاه ها پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند

